Forumantwoord - Vrijwilligers

Hallo,

De mensen die hier vragen beantwoorden zijn voor het grootste deel andere Firefox-gebruikers die (zoals ik) vrijwillig hun tijd besteden, geen Mozilla-werknemers of Firefox-ontwikkelaars.

Als u feedback voor Firefox-ontwikkelaars wilt achterlaten, kunt u naar het menu Help van Firefox gaan en Feedback verzenden… selecteren of deze koppeling gebruiken. Uw feedback wordt verzameld door een team van mensen die dit lezen en gegevens over de meest voorkomende problemen verzamelen.