Forumantwoord - Vrijwilligers

Hallo,

De mensen die hier vragen beantwoorden zijn voor het grootste deel andere Firefox-gebruikers die (zoals ik) vrijwillig hun tijd besteden, geen Mozilla-werknemers of Firefox-ontwikkelaars.

Als u feedback voor Firefox-ontwikkelaars wilt achterlaten, kunt u naar het menu Help van Firefox gaan en Feedback versturen… selecteren of deze koppeling gebruiken. Uw feedback wordt op http://input.mozilla.org/ verzameld, waar een team van mensen dit lezen en gegevens over de meest voorkomende problemen verzamelen.