Forumantwoord - Hardwareversnelling uitschakelen

Hallo,

Probeer hardwareversnelling voor uw grafische kaart uit te schakelen. Sinds deze functie aan Firefox is toegevoegd, is deze geleidelijk aan verbeterd, maar er bestaan nog een paar foutjes.

Mogelijk dient u Firefox opnieuw te starten om deze wijziging van kracht te laten worden, dus sla uw werk eerst op (bv. e-mail die u opstelt, onlinedocumenten die u bewerkt, etc.).

Voer daarna deze stappen uit:

1. Open als volgt het venster Opties (of Voorkeuren op Mac of in Linux) van Firefox:
    • Klik in Firefox 29.0 en hoger op de menuknop New Fx Menu en selecteer Opties voor Windows of Voorkeuren op Mac of in Linux.
    • Klik in Firefox 28.0 en eerdere versies op de oranje Firefox-knop in de linkerbovenhoek en selecteer daarna “Opties”, of, als er geen bovenaan geen Firefox-knop aanwezig is, ga naar Extra > Opties.
  2. Klik in het venster Opties (of Voorkeuren) van Firefox op het tabblad Geavanceerd en selecteer daarna Algemeen.
  3. In de instellingenlijst zou u het selectievakje Hardwareversnelling gebruiken wanneer beschikbaar moeten vinden. Haal hier het vinkje weg.
  4. Herstart Firefox en controleer of het probleem aanhoudt.

Controleer daarnaast op updates voor het stuurprogramma van uw grafische kaart door de genoemde stappen in de volgende kennisbankartikelen te volgen:

Heeft dit uw probleem verholpen? Meld het aan ons terug!

Dank u.