Firefox downloaden in Windows vanuit de Microsoft Store

Installeren vanuit de Microsoft Store vereist Windows 10 of Windows 11.

In dit artikel vindt u de stappen om Firefox voor Windows vanuit de Microsoft Store te installeren.

1. Klik op het Windows-pictogram in de taakbalk.
  2. Typ Microsoft Store.
  3. Selecteer ‘Microsoft Store’ in de resultaten. Hierdoor wordt u naar de app-store van Microsoft gebracht.
  4. Typ Firefox in de zoekbalk en druk op Enter.
  5. Selecteer ‘Mozilla Firefox’ uit de beschikbare toepassingen.
  6. Klik op Downloaden om het installatieproces te starten.

FirefoxWinStore

U ontvangt updates voor Firefox via de Microsoft Store. Lees voor meer info de Microsoft-artikelen Automatische app-updates inschakelen en Updates voor apps en games in de Microsoft Store downloaden.

Waarschuwing:
  • Het uitvoeren van Firefox geïnstalleerd vanaf Mozilla en Firefox geïnstalleerd vanuit de Microsoft Store creëert twee aparte Firefox-profielen.
  • Firefox voor Windows in S-modus kan niet vanuit de Microsoft Store worden gedownload.
  • Als Microsoft is geïnstalleerd vanuit de Microsoft Store, moet het wijzigen van uw standaardbrowser naar Firefox handmatig worden uitgevoerd in de Windows-instellingen.