Waar kan ik terecht voor ontwikkelaarsondersteuning?

Als u een ontwikkelaar bent, vindt u alles wat u nodig hebt op het Mozilla Developer Network (MDN). MDN biedt documentatie, demo’s en een Q&A-forum waarin u vragen kunt stellen en met andere ontwikkelaars van gedachten kunt wisselen.

De volgende pagina’s zijn een goed startpunt als u hulp nodig hebt:

• Bekijk documentatie op MDN. U vindt hier handleidingen, hulpmiddelen en voorbeeldcode voor alle vaardigheidsniveaus.
  • Plaats een vraag op de Stack Overflow-pagina van het Mozilla Developer Network.
  • Vind hulp bij de Developer Edition.

Dit zijn slechts enkele onderwerpen die u op MDN kunt vinden:

1. Open Web-gerichte technologieën:
    • HTML
    • CSS
    • JavaScript
    • Web-gerichte API’s
    • Graphics
    • API’s / DOM
  2. Firefox OS:
    • Open webapps
    • Firefox OS bouwen en installeren
    • Bijdragen aan het Firefox OS-project
    • Gaia aanpassen
  3. Het Mozilla-platform:
    • Gecko
    • Firefox bouwen en configureren
    • XUL
    • XPCOM
    • Firefox-testkanalen (Nightly, Developer Edition en Beta)