Afdrukvriendelijke pagina’s in Firefox – rommelvrij afdrukken

De afdrukvriendelijke weergave verwijdert rommel zoals knoppen, advertenties en achtergrondafbeeldingen als u webpagina’s afdrukt, voor een betere leesbaarheid en besparing op papier en inkt.

Before and after Simplify page

Schakel Lezerweergave in voor een afdrukvriendelijke weergave voordat u gaat afdrukken:

1. Als een pagina beschikbaar is in Lezerweergave, verschijnt het pictogram Lezerweergave reader mode icon 57 in de adresbalk.
    reading mode url 57
  2. Klik op het pictogram Lezerweergave reader mode icon 57. Het pictogram wordt blauw als de pagina zich in Lezerweergave bevindt.
  3. Klik op de menuknop fx57menuFx89menuButton om het menupaneel te openen.
  4. Klik op Afdrukken voor een afdrukvoorbeeld en om de pagina af te drukken.