Gesynchroniseerde tabbladen van andere apparaten bekijken

Met Synchronisatie hebt u toegang tot open tabbladen op uw desktop, laptop en mobiele apparaten die Firefox gebruiken.

• Klik op de menuknop Fx89menuButton en klik op uw Firefox-account om uw gesynchroniseerde tabbladen te bekijken. Deze verschijnen allemaal direct onder de knop Afmelden in het paneel Firefox Accounts.
Voordat u begint, dient u synchronisatie in te stellen op alle apparaten die Firefox gebruiken. Zie Hoe stel ik Synchronisatie in op mijn computer? voor meer informatie.