[nl][Firefox voor Android] Dashboard voor vertaling

Locale: Nederlands

Word vrijwilliger bij Mozilla Support
Overzicht
Top 100-artikelen
Dit is de top 100 van meest bezochte artikelen in de afgelopen 30 dagen, die voor meer dan 99% van het verkeer naar de kennisbank zorgen.
100 van 100 100%
Top 50-artikelen
Dit is de top 50 van meest bezochte artikelen in de afgelopen 30 dagen.
50 van 50 100%
Top 20-artikelen
Dit is de top 20 van meest bezochte artikelen in de afgelopen 30 dagen, die voor meer dan 50% van het verkeer naar de kennisbank zorgen.
20 van 20 100%
Alle kennisbankartikelen
Dit is het totale aantal kennisbankartikelen dat gereed is om te worden vertaald.
103 van 103 100%
Sjablonen
Sjablonen bieden een manier om stukjes inhoud in meerdere KB-artikelen te gebruiken. Zo kunt u een groep instructies op één plek maken en bijwerken, en hiernaar verwijzen op andere pagina’s.
26 van 26 100%
Gebruikersinterface
Een volledig vertaalde gebruikersinterface verbetert de ervaring van websitebezoekers in uw taal. Help mee de interface te vertalen.
Meest bezocht
Artikel Bezoekers Status
Firefox de standaardbrowser maken op Android 23.121
Updated
Website laat Firefox de pagina niet tonen als deze in een andere website is ingebed 18.003
Updated
Verbeterde bescherming tegen volgen in Firefox voor Android 16.238
Updated
Privénavigatie in Firefox voor Android 11.701
Updated
Mijn standaardzoekmachines beheren in Firefox voor Android 6.377
Updated
Apparaten verbonden aan uw Mozilla-account beheren 5.547
Updated
Firefox Synchronisatie instellen in Firefox voor Android 4.543
Updated
Scams voor technische ondersteuning van Mozilla vermijden en rapporteren 2.513
Updated
Het wachtwoord van uw Mozilla-account opnieuw instellen met herstelsleutels 2.005
Updated
De startpagina van Firefox aanpassen 1.458
Updated
Werkt Firefox op mijn mobiele apparaat? 1.435
Updated
Firefox installeren op uw telefoon of tablet 1.308
Updated
Firefox installeren op een Android-apparaat via Google Play 1.212
Updated
Gebruiksgegevens van Firefox op mobiele apparaten verzenden 1.181
Updated
Het uiterlijk van Firefox voor Android wijzigen via thema’s 1.143
Updated
Wat is er nieuw in Firefox voor Android 1.134
Updated
Bijwerken naar de nieuwste versie van Firefox voor Android 1.052
Updated
Hoe kies ik de te synchroniseren gegevens in Firefox? 1.016
Updated
Bladwijzers, tabbladen, geschiedenis en wachtwoorden synchroniseren in Android 1.004
Updated
Alleen-HTTPS-modus in Firefox voor Android 985
Updated
Uw achtergrond wijzigen in Firefox voor Android 837
Updated
Add-ons vinden en installeren in Firefox voor Android 809
Updated
Firefox-gegevens synchroniseren 807
Updated
Afmelden voor onderzoeken in Firefox voor Android 803
Updated
Uw navigatiegeschiedenis en andere persoonlijke gegevens wissen in Firefox voor Android 765
Updated
Opgeslagen wachtwoorden beheren in Firefox voor Android 628
Updated
Firefox voor Android instellen om koppelingen in ingebouwde apps te openen 626
Updated
Hoe maak ik een schermafbeelding van mijn probleem? 506
Updated
De navigatiebalk naar de boven- of de onderzijde van de app verplaatsen in Firefox voor Android 492
Updated
Mediabesturing in Firefox voor Android 482
Updated
Cookies en websitegegevens voor een los domein wissen in Firefox voor Android 464
Updated
Collecties in Firefox 462
Updated
Bladwijzers importeren in Firefox voor Android 448
Updated
Tabbladen in Firefox voor Android beheren 422
Updated
QR-codes scannen in Firefox voor Android 363
Updated
Ik ben mijn accountgegevens van Firefox Synchronisatie kwijt – Wat te doen 347
Updated
Webpagina’s opslaan als PDF in Firefox voor Android 345
Updated
Hoe kopieer en plak ik tekst op Android? 343
Updated
Opgeslagen aanmeldingen in- en uitschakelen, synchronisatie van aanmeldingen en automatisch aanmeldingen invullen in Firefox voor Android. 305
Updated
Artikelen in de lezerweergave bekijken in Firefox voor Android 288
Updated
Webapps gebruiken met Firefox voor Android 280
Updated
Notificaties in Firefox voor Android beheren 234
Updated
Hoe gebruikt Firefox voor Android de machtigingen die het vraagt? 199
Updated
Sommige video’s worden niet op de achtergrond afgespeeld 179
Updated
In- en uitzoomen op websites in Firefox voor Android 165
Updated
Hoe schakel ik om naar de desktopweergave in Firefox voor Android? 162
Updated
Spraakinvoer in Firefox voor Android 152
Updated
Automatisch uw adres invullen in webformulieren in Firefox voor Android 151
Updated
Firefox-uitgaveopmerkingen – Nieuwe zaken en bekende problemen 149
Updated
Uw zoekgeschiedenis wissen in Firefox voor Android 149
Updated
Webpagina’s met bladwijzers toevoegen, verwijderen en bekijken in Firefox voor Android 147
Updated
Automatisch creditcardgegevens invullen in Firefox voor Android 145
Updated
Downloads in Firefox voor Android 144
Updated
Uw apparaat voor uw authenticatie in twee stappen voor uw Mozilla-account wijzigen 133
Updated
Bewegingen gebruiken in Firefox voor Android 128
Updated
De widget Firefox Zoeken aan uw startscherm toevoegen 125
Updated
Een snelkoppeling naar een website toevoegen in Android 120
Updated
Bladwijzermappen beheren in Firefox voor Android 114
Updated
Beoordelingscontrole voor Firefox Mobiel 110
Updated
Zoeken met Firefox voor Android 93
Updated
Firefox voor Android toegang tot uw camera geven 91
Updated
Uw navigatiegeschiedenis en bladwijzers doorzoeken in Firefox voor Android 85
Updated
Ik kan geen video’s of audio afspelen in Firefox voor Android 5.0 (Lollipop) 82
Updated
De ingebouwde afdrukfunctie gebruiken in Firefox voor Android 78
Updated
Waar kan ik terecht voor ontwikkelaarsondersteuning? 78
Updated
Google Assistant vervangen door een Firefox-zoekopdracht 77
Updated
Tabbladen in Firefox voor Android automatisch sluiten 65
Updated
Firefox als uw standaardbrowser instellen vanuit het meldingenvenster in Android 61
Updated
Luidruchtige tabbladen herkennen in Firefox voor Android 61
Updated
De standaardtaal van Firefox voor Android wijzigen 58
Updated
Firefox Synchronisatie op een verloren telefoon of tablet uitschakelen 58
Updated
Hoe deel ik een tabblad vanuit Firefox voor Android? 57
Updated
Firefox Suggesties voor Mobiel 56
Updated
Video’s in volledig scherm afspelen in Firefox voor Android 54
Updated
Firefox voor Android de-installeren 53
Updated
Door Pocket aanbevolen artikelen bekijken op uw Firefox voor Android-startpagina 51
Updated
Direct met Firefox zoeken op uw Android-startscherm 48
Updated
Een opgeslagen wachtwoord kopiëren in Firefox voor Android 44
Updated
Een crashrapport verzenden in Firefox voor Android 43
Updated
Hoe gebruiken jullie Adjust in Firefox? 43
Updated
Hoe deel ik dingen vanuit Firefox voor Android? 42
Updated
Toegankelijkheidsfuncties voor mobiel 41
Updated
Recente bladwijzers en zoekopdrachten bekijken in uw Firefox voor Android 38
Updated
Wijzigingen in gebruiksgegevens voor Firefox voor iOS en Android 36
Updated
Hoe bekijk ik gesynchroniseerde tabbladen op Firefox voor Android? 35
Updated
Cookiebanners blokkeren in Firefox voor Android 32
Updated
Verdachte activiteit in mijn Mozilla-account 31
Updated
Zoeken op pagina in Firefox voor Android gebruiken 26
Updated
Pagina’s delen met Firefox vanuit andere browsers 24
Updated
Einde ondersteuning Firefox voor Android (versie 68 en ouder) 23
Updated
Hoe sluit ik Firefox voor Android af? 23
Updated
Sms- of multimediaberichten verzenden vanaf Firefox voor Android 23
Updated
Firefox voor Android gebruiken om opgeslagen PDF-bestanden te lezen 20
Updated
Recente tabbladen in uw Firefox voor Android-startpagina 20
Updated
De Firefox Relay-extensie installeren in Firefox voor Android 19
Updated
Webpagina’s worden in Firefox voor Android niet goed weergegeven 18
Updated
Global Privacy Control in Firefox voor Android 12
Updated
Firefox is niet meer beschikbaar om te downloaden in de T-Store 11
Updated
Add-ons voor Firefox voor Android de-installeren 10
Updated
Forumantwoord - Off-topic- en ongerelateerde vraag 2
Updated
Template:addhomescreenpreview 2
Updated
Template:Tracking 2
Updated
Template:video-old 2
Updated
Forumantwoord – Basale surfproblemen in Firefox voor Android 1
Updated
Forumantwoord - Synchronisatie is geen back-upservice 1
Updated
Template:aboutconfigwarning 1
Updated
Template:desktoponly 1
Updated
Template:fennecfeature 1
Updated
Template:updatedfeatureandroid 1
Updated
Forumantwoord Android - Startscherm (startpagina) aanpassen
Updated
Template:addonsupport
Updated
Template:android81
Updated
Template:AndroidMenuLocation
Updated
Template:AndroidMore
Updated
Template:androidversion
Updated
Template:ApplytoFx
Updated
Template:fenixetp
Updated
Template:fenixfennec
Updated
Template:fenixmigration
Updated
Template:fenixnewstandard
Updated
Template:fenixtabsmenu
Updated
Template:FirefoxLiteEOL
Updated
Template:menupreview
Updated
Template:oldfennec
Updated
Template:pocketstories
Updated
Template:tabandroid
Updated
Template:updateandroid
Updated
Template:updateandroidbeta
Updated
Template:updatesync
Updated
Sjablonen
Artikel Status
Template:AndroidMenuLocation
Updated
Template:AndroidMore
Updated
Template:ApplytoFx
Updated
Template:FirefoxLiteEOL
Updated
Template:Tracking
Updated
Template:aboutconfigwarning
Updated
Template:addhomescreenpreview
Updated
Template:addonsupport
Updated
Template:android81
Updated
Template:androidversion
Updated