Een snelkoppeling naar een website toevoegen in Android

In Firefox kunt u snelkoppelingen op het startscherm van Android toevoegen, zodat u snel uw favoriete webpagina’s kunt benaderen. Hiermee wordt het telkens intypen van een webadres als u de website wilt bezoeken overbodig – tik gewoon op de snelkoppeling om de pagina te openen.

Zo doet u dit:

1. Open Firefox voor Android en ga naar uw favoriete webpagina.
  2. Tik op de menuknop. Settings icon in address bar in android

3. Tik op Aan snelkoppelingen toevoegen.
  4. Uw snelkoppeling zou nu op uw startscherm moeten verschijnen.