Webpagina’s opslaan als PDF in Firefox voor Android

Met Firefox voor Android kunt u webpagina’s opslaan als PDF-bestanden, zodat u ze later makkelijk vanuit uw map Downloads kunt openen. Volg hiervoor deze stappen:

Een webpagina als een PDF opslaan:

1. Open de pagina die u wilt opslaan.
  2. Tik op de menuknop (drie puntjes) in de werkbalk.
  3. Tik op het pictogram Delen FxPreview-share-icon onderaan.
  4. Tik op Opslaan als PDF.
    Android_SavePDF
  5. Tik op Downloaden in het pop-upvenster dat vervolgens wordt getoond.
  6. Als de download is voltooid, verschijnt het bericht Download voltooid.
  7. Tik op de knop Openen om het bestand te bekijken met een op uw apparaat geïnstalleerde app.
    FenixOpenDownloadButton

Als de download is voltooid, wordt deze opgeslagen in uw map Downloads.

U kunt hetzelfde proces volgen om PDF-bestanden die u vanaf een webpaginakoppeling hebt geopend in Firefox voor Android.

Waar vind ik al mijn gedownloade bestanden?

1. Tik op de menuknop (drie puntjes) in de werkbalk.
  2. Tik op Downloads.
  3. Tik op een bestand in de lijst om dit te openen met uw standaardtoepassing.