Bijwerken naar de nieuwste versie van Firefox voor Android

Om alle nieuwste functies te gebruiken en uw gegevens veilig te houden is het een goed idee om Firefox voor Android bij te werken naar de nieuwste versie. Firefox voor Android laat u weten wanneer een update beschikbaar is via Google Play, maar u via de onderstaande stappen kunt u dit ook handmatig controleren. Volg deze stappen om erachter te komen welke versie u gebruikt, evenals voor manieren om deze zo nodig bij te werken.

Uw versie van Firefox controleren

1. Tik op de menuknop (onder het scherm op sommige apparaten of in de rechterbovenhoek van de browser) en faarna op Instellingen (mogelijk dient u eerst op Meer te tikken) .
  2. Tik op het item Mozilla, gevolgd door Over Firefox. Het versienummer verschijnt onder het Firefox-logo.

Bijwerken via Google Play

De eenvoudigste manier om Firefox voor Android bij te werken is via Google Play:

1. Bezoek Google Play op uw apparaat en tik op het menu in de linkerbovenhoek van het scherm.
  2. Tik op Mijn apps om uw lijst van geïnstalleerde apps te zien. Uw lijst vertelt u welke apps er dienen te worden bijgewerkt.
  3. Firefox voor Android zal in de lijst Updates verschijnen als er een update voor beschikbaar is. TIk hierop.
  4. Tik op de knop Bijwerken.

update android gp
  5. Tik op het bericht machtigingen op Accepteren om de update te voltooien.
If Google Play is not available in your region, update Firefox through the appropriate Android app store in your country.

Bijwerken via het menu

Als u Firefox niet kunt bijwerken via Google Play, probeer dan de onderstaande stappen:

1. Tik op het menupictogram android menu (onder het scherm op sommige apparaten of in de rechterbovenhoek van de browser) en daarna op Instellingen (mogelijk dient u eerst op Meer te tikken) .
  2. Tik in het menu Instellingen op Mozilla.
  3. Tik op Over Firefox en daarna op de knop Controleren op updates.

update fx android
  4. Als een update beschikbaar is, tik dan nogmaals op de knop om de update toe te passen.

Deel dit artikel: http://mzl.la/1BsP3tS