Firefox installeren op uw telefoon of tablet

Firefox brengt uw favoriete functies en beveiliging naar uw Android- en iOS-apparaten. Lees hier hoe u de mobiele app op uw telefoon of tablet kunt installeren, zodat u snel en privé op het web kunt surfen.

Installeren via de marktplaats van uw telefoon

Installeer Firefox via de officiële marktplaats van uw telefoon om te garanderen dat u de beste versie van Firefox voor uw apparaat ontvangt. De meeste marktplaatsen houden Firefox ook automatisch up-to-date.

Tip: gebruik Synchronisatie om uw bladwijzers, wachtwoorden en websitevoorkeuren op al uw apparaten te delen.

Installeren via Mozilla’s downloadserver

De nieuwste versie van Firefox voor Android vanaf de downloadserver van Mozilla is momenteel niet beschikbaar op de Firefox-downloadpagina, maar wordt mogelijk in de toekomst aangeboden (bug 1663735).

Gevorderde gebruikers: APK-downloads van Firefox voor Android zijn beschikbaar op https://ftp.mozilla.org/pub/fenix/.