Hoe kopieer en plak ik tekst op Android?

In Firefox voor Android kunt u eenvoudig tekst rechtstreeks vanaf een webpagina kopiëren en plakken. Dit artikel toont hoe u dit kunt doen.

1. Houd uw vinger op een woord op een webpagina om het te selecteren.
  2. Versleep de markeringstekens zodanig dat ze de tekst bevatten die u wilt kopiëren.

select text android
  3. Tik zodra u de gewenste tekst hebt gemarkeerd op het kopieerpictogram in de werkbalk boven in het scherm:

copy android
  4. Tik op het veld waarin u de tekst wilt plakken. Dit kan de URL-balk of een willekeurig tekstveld zijn.
  5. Tik op het plakpictogram op de werkbalk.

paste android

Uw gekopieerde tekst verschijnt in het veld.

Zorg ervoor dat u Android 6 of hoger gebruikt om de nieuwste versie van deze functie te gebruiken.

In Firefox voor Android kunt u eenvoudig tekst rechtstreeks vanaf een webpagina kopiëren en plakken. Dit artikel toont hoe u dit kunt doen.

1. Houd uw vinger op een woord op een webpagina om het te selecteren.
  2. Versleep de markeringstekens zodanig dat ze de tekst bevatten die u wilt kopiëren.
  3. Tik in de werkbalk die verschijnt op Kopiëren.
  4. Houd uw vinger op het veld waarin u de tekst wilt plakken totdat een werkbalk verschijnt. Dit kan de URL-balk of een willekeurig tekstveld zijn.
  5. Tik in de werkbalk op Plakken.

Uw gekopieerde tekst verschijnt in het veld.