Hoe schakel ik om naar de desktopweergave in Firefox voor Android?

U kunt de desktopweergave van websites als volgt opvragen:

1. Tik op Hoofdmenu > Instellingen > Meer.
  2. Selecteer het vakje Desktopwebsite opvragen.

De website wordt opnieuw geladen en verschijnt zoals deze op uw desktop zou verschijnen.

Firefox voor Android biedt de mogelijkheid om de useragent in uw instellingen om te schakelen met behulp van een add-on. Deze handleiding en de volgende procedure beschrijven hoe u de Phony-add-on kunt installeren om een keuze voor de useragent in uw instellingen toe te voegen en hoe u deze instelling kunt beheren.

1. Ga naar http://addons.mozilla.org/android.
  2. Zoek naar Phony.
  3. Tik op de knop Toevoegen aan Firefox.
    De add-on Phony agent switcher zal worden gedownload en geïnstalleerd.
  4. Tik op de knop Menu > Meer > Phony.
  5. Tik op Default, selecteer het keuzerondje Desktop Firefox en tik op OK.
  6. Laad de website opnieuw om de desktopweergave te verkrijgen.