Video’s in volledig scherm afspelen in Firefox voor Android

Dit artikel is van toepassing op de nieuwste versie van Firefox voor Android. Werk Firefox voor Android eerst bij naar de nieuwste versie om van deze functies te genieten.

Met de ingebouwde bedieningselementen in Firefox kunt u ingebedde video’s groter maken, zodat ze het hele scherm kunnen benutten. Dit artikel toont hoe u de “volledigschermmodus” middels één tik op een knop kunt aan- en uitzetten.

Zo doet u dit:

1. Zodra u op een ondersteunde video tikt, verschijnt het pictogram voor volledig scherm op de videobedieningen. Tik hierop o de video te vergroten:
    android expand video
  2. Tik nogmaals op het volledigschermpictogram om de video terug te brengen naar de oorspronkelijke grootte:
    android original size
Tip: als de volledigschermmodus eenmaal actief is, kunt u uw apparaat draaien om de weergaveoriëntatie van de video te wijzigen.