Automatisch creditcardgegevens invullen in Firefox voor Android

Firefox slaat automatisch uw creditcardgegevens op en vult deze in, zodat u ze niet telkens als u een betaling doet hoeft in te vullen. Uw creditcards worden beschermd door de beveiligingsmethode van uw telefoon (pincode, vingerafdruk of gezichtsherkenning).

Automatisch invullen van creditcardgegevens in- of uitschakelen

1. Tik op het Firefox-menu en selecteer Instellingen.
  2. Tik op Creditcards.
  3. Tik op de schakelaar Kaarten opslaan en automatisch invullen om automatisch invullen van creditcardgegevens in te schakelen.
  4. Tik op Creditcard toevoegen als u nog geen kaart hebt toegevoegd.

Als u automatisch invullen voor uw kaarten hebt ingeschakeld, zal Firefox automatisch de gegevens van uw opgeslagen kaarten voorstellen en invullen, telkens als u een betaling moet uitvoeren.

Uw kaarten tussen apparaten synchroniseren

Als u Synchroniseren tussen apparaten selecteert, kunt u uw creditcardgegevens op uw gesynchroniseerde gebruiken. Volg onderstaande stappen om synchronisatie tussen apparaten in te schakelen:

1. Tik op de menuknop en selecteer Instellingen.
  2. Tik in het creditcardpaneel op Kaarten synchroniseren tussen apparaten.
  3. Tik op de schakelaar naast Kaarten synchroniseren om synchronisatie in te schakelen.

Opgeslagen creditcards bewerken of verwijderen

Volg onderstaande stappen om een creditcard te bewerken of te verwijderen:

1. Tik op het Firefox-menu en selecteer Instellingen.
  2. Tik op creditcards.
  3. Tik op Opgeslagen kaarten beheren.
  4. Ontgrendel uw telefoon.
  5. Selecteer de kaart die u wilt bewerken of verwijderen en tik vervolgens op Kaart verwijderen links onderin het scherm.