Bladwijzers, tabbladen, geschiedenis en wachtwoorden synchroniseren in Android

Synchroniseer uw bladwijzers, geschiedenis, open tabbladen, formuliergegevens en wachtwoorden op alle apparaten die Firefox gebruiken, waaronder uw Android-apparaat, iOS-apparaat, laptops en desktopcomputers.

Registreren voor een Firefox-account

1. Tik op de knop Menu (onder het scherm op sommige apparaten of in de rechterbovenhoek van de browser) en selecteer Instellingen (mogelijk dient u eerst op Meer te tikken) .
  2. Tik op Sync, en daarna op de knop Beginnen.
  3. De pagina Firefox-account aanmaken wordt in een nieuw tabblad geopend.
  4. Vul het formulier in om een account aan te maken en tik op Volgende. Maak een notitie van het e-mailadres en wachtwoord dat u hebt gebruikt; u hebt het later nodig om u aan te melden.
  5. Controleer uw e-mail voor de verificatiekoppeling en tik hierop om uw account te bevestigen.
  1. Tik op de menuknop (onder het scherm op sommige apparaten of in de rechterbovenhoek van de browser) en selecteer Instellingen (mogelijk dient u eerst op Meer te tikken) .
  2. Tik op Aanmelden. De pagina Firefox-accounts wordt in een nieuw tabblad geopend.
  3. Tik op de koppeling Een account aanmaken aan de onderkant van de pagina.
    • Vul het formulier in om een account aan te maken en tik op Account aanmaken. Maak een notitie van het e-mailadres en wachtwoord dat u hebt gebruikt; u hebt ze later nodig om u aan te melden.
  4. Controleer uw e-mail voor de verificatiekoppeling en tik hierop om uw account te bevestigen.

Een Android-apparaat koppelen

1. Tik op de knop Menu (onder het scherm op sommige apparaten of in de rechterbovenhoek van de browser) en selecteer Instellingen (mogelijk dient u eerst op Meer te tikken) .
  2. Tik op Sync, en daarna op de knop Beginnen.
  3. Tik op de koppeling Hebt u een account? Meld u aan. aan de onderkant van de pagina.
  4. Nadat u zich hebt aangemeld, zal Firefox Sync beginnen met het bijwerken van uw gegevens tussen uw gekoppelde apparaten.
  1. Tik op de menuknop (onder het scherm op sommige apparaten of in de rechterbovenhoek van de browser) en selecteer Instellingen (mogelijk dient u eerst op Meer te tikken) .
  2. Tik op Aanmelden. De pagina Firefox-accounts wordt in een nieuw tabblad geopend.
  3. Voer uw e-mailadres en wachtwoord in dat u hebt gebruikt om u voor uw Firefox-account te registreren en tik op Aanmelden.
  • Nadat u bent aangemeld, zal Firefox beginnen met het bijwerken van uw gegevens tussen uw gekoppelde apparaten.

Een Android-apparaat verwijderen

1. Open het menu Instellingen van uw apparaat (niet het menu Instellingen van Firefox).
  2. Tik onder Accounts of Accounts en synchronisatie op Firefox.
  3. Tik op uw accountnaam (doorgaans uw e-mailadres) om de accountinstellingen weer te geven.
  4. Tik op het menu in de rechterbovenhoek van uw apparaat en kies Account verwijderen.