Pagina’s delen met Firefox vanuit andere browsers

Dit artikel is van toepassing op de nieuwste versie van Firefox voor Android. Werk Firefox voor Android eerst bij naar de nieuwste versie om van deze functies te genieten.

Firefox voor Android biedt u de vrijheid om tussen meerdere browsers om te schakelen zonder favoriete inhoud mis te lopen. Via de nieuwe functie Toevoegen aan Firefox kunt u bladwijzers voor pagina’s aanmaken of deze aan uw leeslijst van Firefox toevoegen terwijl u een andere browser gebruikt.

Dit werkt al volgt:

1. Open de pagina die u wilt delen, en tik daarna op de optie Delen in uw browser.
    U vindt deze optie in de meeste browsers door op de menuknop te tikken, gevolgd door Delen. Zie de instructies van uw browser als u hulp nodig hebt.
  2. Kies Toevoegen aan Firefox vanuit het menu. (Onderstaande foto, zoals te zien in Chrome.)

chrome share
  3. Kies een van de volgende opties:
    • Verzenden naar andere apparaten: verzendt de pagina naar Firefox op een ander apparaat. Deze optie verschijnt als u Sync hebt ingesteld.
    • Toevoegen aan leeslijst: voegt die pagina toe aan uw leeslijst van Firefox.
    • Bladwijzer maken: voegt de pagina toe aan uw bladwijzers van Firefox.
    add to firefox

De volgende keer dat u Firefox start op het apparaat waarvoor u zojuist een pagina hebt toegevoegd of waarmee u deze hebt gedeeld, ziet u hiervoor een melding.