Spraakinvoer in Firefox voor Android

Met de spraakinvoerfunctie van Firefox voor Android kunt u in de adresbalk spreken on plaats van het toetsenbord te gebruiken. Tik eenvoudig op het microfoonpictogram en spreek:

mic voice input 42 voice input 57

Spraakinvoer inschakelen of uitschakelen

1. Tik op de menuknop (onder het scherm op sommige apparaten of in de rechterbovenhoek van de browser) en selecteer Instellingen (mogelijk dient u eerst op Meer te tikken) .
  2. Tik op Toegankelijkheid.
  3. Tik op de schakelaar naast Spraakinvoer om dit aan te zetten (blauw betekent aan).
  1. Tik op de menuknop (onder het scherm op sommige apparaten of in de rechterbovenhoek van de browser) en selecteer Instellingen (mogelijk dient u eerst op Meer te tikken) .
  2. Tik op Toegankelijkheid.
  3. Plaats een vinkje naast Spraakinvoer.

Volg de voorgaande stappen en verwijder het vinkje naast Spraakinvoer om spraakinvoer uit te schakelen.

Spraakinvoer gebruiken

1. Tik op de adresbalk.
  2. Tik op het microfoonpictogram:
    voice2 voice input 57
  3. Begin zodra de spraakherkenningsprompt verschijnt met spreken. Firefox zal de woorden die u hebt gesproken in de adresbalk invoeren.
  4. Tik op Ga om een zoekopdracht via uw standaardzoekmachine uit te voeren, of tik op een van de andere zoekmachines onder het scherm.