Hoe deel ik dingen vanuit Firefox voor Android?

Dit artikel is van toepassing op de nieuwste versie van Firefox voor Android. Werk Firefox voor Android eerst bij naar de nieuwste versie om van deze functies te genieten.

Via slechts enkele aanrakingen kunt u alles wat u op het web vindt delen via het menu, de lezermodus of NFC. Hier wordt uitgelegd hoe dit werkt.

Dit artikel is niet van toepassing op uw versie van Firefox. Het vereist de nieuwste releaseversie van Firefox, die u kunt downloaden vanaf mozilla.org/mobile.

Hoe deel ik via het menu?

In Firefox voor Android kunt u eenvoudig koppelingen naar webpagina’s of specifieke items vanaf een pagina delen!

1. Maak het menu zichtbaar via een van de volgende methoden:
    • Om een koppeling naar de webpagina waarop u zich bevindt te delen: tik op het menupictogram android menu (onder het scherm op sommige apparaten of in de rechterbovenhoek van de browser) .
    • Om een foto of bestand op een webpagina te delen: houd uw vinger op het item dat u wilt delen totdat het contextmenu verschijnt.
  2. Tik op de deelknop android share en maak een keuze in de lijst van deelopties (sociale netwerken, Sync, e-mail en accounts voor het delen van documenten).
  3. Naarmate u meer deelt, zal Firefox voor Android uw meest gebruikte deelopties onthouden en voorstellen en voor eenvoudige toegang direct in het menu weergeven!
    • Via de menuknop:

share android

• Via het contextmenu:

quickshare android

Hoe deel ik in de lezermodus?

Doe het volgende om dingen te delen in de lezermodus:

1. Tik op het pictogram readinglist4 readinglist5 en kies de app waarmee u wilt delen.

Voor meer informatie over de functie Lezermodus, zie De lezermodus gebruiken in Firefox voor Android.

Hoe deel ik via NFC?

Slechts enkele nieuwere Android-apparaten ondersteunen NFC. Zowel het verzendende als het ontvangende apparaat moeten NFC ondersteunen om deze functie te laten werken.
  1. Zorg ervoor dat zowel op het verzendende als op het ontvangende apparaat NFC is ingeschakeld: tik in de Android-instellingen onder Draadloos en netwerken op Meer… en plaats een vinkje in het veld naast “NFC”.
  2. Om een URL vanuit Firefox te delen legt u de achterkant van het verzendende apparaat tegen de achterkant van het ontvangende apparaat en tikt u daarna op Aanraken om te beamen op het verzendende apparaat.

ff24 touch to beam jelly bean 300px wide

Deel dit artikel: <a href="http://mzl.la/1xKvwFO">http://mzl.la/1xKvwFO</a>