Bladwijzermappen beheren in Firefox voor Android

Bladwijzermappen houden uw bladwijzers georganiseerd. Door gebruik te maken van Sync kunt u bladwijzers op al uw apparaten opslaan in mappen. Lees hier hoe u deze mappen kunt maken, hernoemen of verwijderen in Firefox voor Android.

Een nieuwe bladwijzermap maken

1. Tik op de menuknop. Settings icon in address bar in android

2. Selecteer Bladwijzers.
  3. Tik op het pictogram Map toevoegen AddFolderFenix in de rechterbovenhoek.
  4. De bovenliggende map verschijnt onder het naamveld; tik hierop om te wijzigen waar deze map te vinden is.
  5. Voer in het veld Naam de nieuwe mapnaam in, en tik vervolgens op het vinkje.

Een bladwijzermap hernoemen, verplaatsen of verwijderen

1. Tik op de menuknop. Settings icon in address bar in android

2. Selecteer Bladwijzers.
  3. Zoek de bladwijzermap die u wilt wijzigen en tik op het menupictogram (drie puntjes).
  • Tik op Bewerken om de naam of de locatie van de map te wijzigen.
  • Tik op Verwijderen om de map te verwijderen. Er wordt om bevestiging gevraagd.