Bladwijzermappen beheren in Firefox voor Android

Dit artikel is van toepassing op de nieuwste versie van Firefox voor Android. Werk Firefox voor Android eerst bij naar de nieuwste versie om van deze functies te genieten.

Bladwijzermappen houden uw bladwijzers georganiseerd. Lees hier hoe u deze mappen kunt maken, hernoemen of verwijderen.

Een bladwijzermap maken

1. Ga naar het paneel Bladwijzers op uw startscherm.
    bookmarks panel android 57
  2. Houd uw vinger op de bladwijzer die u wil wijzigen totdat het menu verschijnt.
  3. Tik op Bewerken.
  4. Tik op het veld Bovenliggende map.
  5. Tik op het pictogram Map maken rechtsboven in uw scherm.
  6. Voer in het veld Naam de naam van de nieuwe map in.
  7. Kies in het veld Bovenliggende map de map waarin u deze map wil plaatsen.

Een bladwijzermap hernoemen of verplaatsen

1. Ga naar het paneel Bladwijzers op het startscherm.
    bookmarks panel android 57
  2. Houd uw vinger op de bladwijzermap die u wilt wijzigen totdat het menu verschijnt.
  3. Tik op Bewerken.
  4. Voer in het veld Naam de naam van de nieuwe map in.
  5. Kies in het veld Bovenliggende map de map waarin u deze map wilt plaatsen.
    U kunt dit ook op Bovenliggende map laten staan als u deze map direct op het paneel Bladwijzers wilt laten verschijnen.

Een bladwijzermap verwijderen

1. Ga naar het paneel Bladwijzers op uw startscherm.
    bookmarks panel android 57
  2. Houd uw vinger op de bladwijzermap die u wilt wijzigen totdat het menu verschijnt.
  3. Tik op Verwijderen. Onder in het scherm verschijnt een bericht Map verwijderd.
    Belangrijk: deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt.