Firefox de standaardbrowser maken op Android

Dit artikel legt uit hoe u koppelingen op uw Android-apparaat in Firefox kunt laten openen:

Stap 1: de instellingen van de huidige browser die koppelingen opent wissen

1. Open de app Instellingen en tik op Apps. (Op sommige versies van Android heet deze knop “Applicaties”, en mogelijk dient u voor de volgende stap op “Applicaties beheren” te tikken.)
  2. Tik op het tabblad Alles.

Android ICS Manage Apps - Cropped just showing stock
  3. Tik op de huidige browser die koppelingen opent. Doorgaans is dit de standaardbrowser met de naam “Browser” of “Internet”.
  4. Tik op Standaardinstellingen wissen om te voorkomen dat deze browser koppelingen standaard opent. Als “Standaardinstellingen wissen” grijs wordt weergegeven, hebt u geen andere browser geïnstalleerd, of u hebt een andere browser (zoals Opera) geïnstalleerd en ingesteld als standaardbrowser. Als u een andere browser hebt geïnstalleerd, gaat u terug naar de vorige stap en herhaalt u deze met de standaardbrowser.

Android ICS Clear defaults - Cropped

Stap 2: Firefox instellen als de standaardbrowser voor het openen van koppelingen

1. Open een koppeling in een Android-applicatie, zoals de E-mail-applicatie.
  2. Tik op Firefox en daarna op Altijd.

Android ICS Complete Action using Firefox Always just showing stock and ff