Wat is er nieuw in Firefox voor Android

Welkom bij een nieuwe versie van Firefox voor Android (versie 96). Deze versie wordt geleverd met de volgende updates:

• De sectie Terugspringen toont recente zoekopdrachten en geschiedenis-highlights op de startpagina.
  • Firefox toont nu betere afbeeldingen voor recente bladwijzers op de startpagina.

We hopen dat u geniet van deze versie. Bedankt dat u ons helpt Firefox te verbeteren, en blijf uitkijken naar meer verbeteringen met elke toekomstige versie.