Wat is er nieuw in Firefox voor Android

Welkom bij een nieuwe versie van Firefox voor Android (versie 103). Deze versie wordt geleverd met de volgende updates:

Bugfixes en verbeteringen

• Kleine prestatiedegradatie bij laden van pagina’s opgelost.
  • Beveiligingsprobleem met certificaatfout CVE-2022-34469 opgelost.
  • URL-beveiligingsprobleem opgelost.
  • Ondersteboven afspelen van Twitter-video opgelost.
  • Zwartlakken van webinhoud bij typen opgelost.
  • Grafische crashes opgelost.
  • Bepaalde websites die niet werkten in de Strenge modus van Verbeterde Bescherming tegen Volgen opgelost.