Wat is er nieuw in Firefox voor Android

Welkom bij een nieuwe versie van Firefox voor Android (versie 110). Hieronder vindt u enkele van de belangrijkste bugfixes en verbeteringen in deze versie:

Opgelost:

• Opstartcrashes die optraden op diverse apparaten vanwege een segmentatiefout.
  • Crashes die optraden bij weinig beschikbaar geheugen.
  • De notificatie Terugspringen kon niet worden gesloten als de cursor actief was in de zoekbalk.

Verbeteringen:

• Voor gebruikers op Android 13 komt de kleur van het Firefox-pictogram nu overeen met het thema van uw telefoon als Pictogrammen volgens thema zijn ingeschakeld.
  • Verbeterde positie van het selectievergrootglas als meerdere regels tekst worden geselecteerd.

We hopen dat u geniet van deze nieuwe versie. Bedankt voor het gebruik van Firefox en uw steun aan de missie van Mozilla voor privacy, veiligheid en inclusie op het internet.