Wat is er nieuw in Firefox voor Android

U gebruikt een oudere versie van Firefox voor Android, dus de hier beschreven functies zijn niet van toepassing op uw versie.. Voor de nieuwste functies kunt u Bijwerken naar de nieuwste versie van Firefox voor Android.

Bedankt dat u Firefox voor Android 88 probeert. We hebben de volgende verbeteringen toegevoegd om zoeken eenvoudiger te maken:

Zoekmachinesuggesties

Als u iets begint te typen in de zoek-/adresbalk, stelt Firefox een zoekmachine voor op basis van de letters die u intypt. Tik eenvoudig op de suggestie om die zoekmachine te activeren.

amazon search sug compact

Lees Zoeken met Firefox voor Android voor meer informatie.

Met versie 87 hebben we meer functies aan automatisch afspelen toegevoegd:

Instellingen voor automatisch afspelen per website

U kunt voortaan de instellingen voor automatisch afspelen voor elke website via het instellingenmenu of via de blauwe stip in de URL wijzigen.

Lees Mediabesturing in Firefox voor Android voor meer informatie.

Indicator voor automatisch afspelen

Er verschijnt een blauwe stip in de adresbalk om u te laten weten of automatisch afspelen op een website is geblokkeerd:

FenixBlockAutoplay

Door op deze stip te tikken kunt u de toestemmingen voor automatisch afspelen voor die website wijzigen.