Sms- of multimediaberichten verzenden vanaf Firefox voor Android

Firefox voor Android ondersteunt het rechtstreeks verzenden van tekst- (sms) of multimediaberichten (MMS) vanaf webpagina’s die dit aanbieden.

1. Tik op de sms- of MMS-koppeling (doorgaans een telefoonnummer) op de webpagina om de berichten-app te starten.
  2. Als u deze functie voor het eerst gebruikt, wordt de vraag gesteld een app te kiezen. Kies de berichten-app van uw telefoon, die voor de meeste apparaten Messenger of Hangouts zal zijn.
  3. Uw berichten-app zal worden geopend en automatisch het nummer en het bericht dat zich op de webpagina bevond invullen.
  4. Bewerk zo nodig het bericht en tik op Verzenden.