Een opgeslagen wachtwoord kopiëren in Firefox voor Android

Als u meerdere aanmeldingen voor een website hebt en Firefox de wachtwoorden voor deze aanmeldingen heeft opgeslagen, kunt u in Firefox voor Android een opgeslagen wachtwoord naar uw klembord kopiëren, zodat u het ergens anders kunt plakken.

Dit doet u als volgt:

1. Tik op het slotpictogram lock icon on android in de adresbalk om een venster met informatie over de website zichtbaar te maken.
    lock icon address bar android lock address bar 57
  2. Tik aan de onderkant van het venster op Kopiëren om het wachtwoord voor de weergegeven gebruikersnaam te kopiëren.
  3. Als u meerdere aanmeldingen voor die website hebt opgeslagen, tikt u op Andere aanmelding selecteren om een ander wachtwoord te kopiëren.
    select another login android select login 57
  4. Selecteer de gebruikersnaam in de lijst. Er verschijnt een bevestigingsmelding zodra uw wachtwoord is gekopieerd.