Firefox installeren op een Android-apparaat via Google Play

Dit artikel is alleen van toepassing op een experimentele versie van Firefox voor Android (Beta/Nightly, voorheen Firefox Preview) die niet meer wordt ondersteund. Download de ondersteunde versie van Firefox voor Android uit de Google Play store

Lees Werkt Firefox op mijn mobiele apparaat? om te zien of uw apparaat wordt ondersteund
Voordat u begint: als u synchronisatie op een willekeurige versie van Firefox Beta of Nightly hebt geïnstalleerd en ingesteld, moet u die versie de-installeren voordat u Sync op Firefox voor Android instelt.

Firefox voor Android downloaden en installeren

1. Ga naar de Firefox-downloadpagina en tik op GooglePlayButton.
  2. De Firefox-pagina op Google Play wordt geopend. Tik op de knop Installeren.
    AndroidGooglePlay
  3. Accepteer de machtigingen om de download te starten.
  4. Tik op de knop Openen als de download is voltooid.