Direct met Firefox zoeken op uw Android-startscherm

Deze functie wordt met ingang van Firefox-versie 58 beëindigd (vrijgegeven op 23 januari 2018). Bedankt voor het uitproberen ervan en houd voor een nog betere ervaring toekomstige versies in de gaten!

De nieuwe functie Zoeken van Firefox biedt u het gemak van zoeken vanaf het startscherm van Android zonder de keuze voor privacy op te offeren. Hiermee bereikt u dezelfde voor mobiel geoptimaliseerde resultaten als die u in Firefox voor Android kunt vinden, zonder dat u de browser hoeft te starten.

search widget android

Firefox Zoeken gebruiken

1. Voeg de widget Firefox Zoeken toe aan uw startscherm.
    Tip: u kunt Firefox Zoeken ook starten door omhoog te vegen (op Google Play Edition-apparaten) of door uw vinger op de startknop op het scherm te houden (alle overige apparaten):
    start fx widget
  2. Selecteer Firefox Zoeken als wordt gevraagd een browser te kiezen.
    Tip: tik onderaan op ALTIJD om deze vraag niet meer te zien.
    search widget
  3. Begin met het intypen van uw zoekopdracht!
Uw zoekmachine-instellingen wijzigen: Firefox Zoeken gebruikt uw standaardzoekmachine. Zie Mijn standaardzoekmachines beheren in Firefox voor Android om de standaardzoekmachine te wijzigen.

Directe zoeksuggesties

Terwijl u uw zoekopdracht intypt, biedt Firefox u direct verbeterde zoeksuggesties door gelijksoortige zoekopdrachten te groeperen.

• Tik op de + naast de zoekterm om gerelateerde zoekopdrachten binnen een groep te zien.
    Voorbeeld: tik op de + naast chocolate cake recipe om de populaire gerelateerde zoekopdrachten ervan te zien.

search widget suggestions

Zoeksuggesties: Firefox Zoeken biedt suggesties die zijn gebaseerd op uw eerdere zoekopdrachten en populaire gerelateerde zoekopdrachten op het internet. Voor het verwijderen van uw geschiedenis, zie Uw navigatiegeschiedenis en andere persoonlijke gegevens wissen in Firefox voor Android.