Websteder indlæses ikke - fejlsøg og ret fejl

Har du problemer med at indlæse et websted? Bare rolig — vi er her for at hjælpe. Denne artikel viser dig, hvordan problemet rettes, så du atter kan komme på nettet.

Bemærk: Hvis du har problemer med indlæsning af indhold på et websted, så klik på ikonet Fx57GreenPadlock i adressefeltet for at se, om Firefox har blokeret dele af siden, som ikke er sikker. Læs artiklen Hvordan påvirkes min sikkerhed af indhold, som ikke er sikkert? for detaljer.

Lad os først finde ud af, hvor problemet er

Med en smule detektivarbejde kan vi finde frem til det, som er skyld i problemet.

1. Åbn et nyt faneblad, og prøv om du kan indlæse et andet websted, som fx google.com eller mozilla.org.
  2. Åbn en anden browser, såsom Internet ExplorerSafariGoogle Chrome, og prøv at åbne det problematiske websted.

Problemet opstår kun med bestemte websteder

Hvis du får vist en af disse fejlmeddelelser, kan det skyldes et problem med Firefox' cache:

• Forbindelsen blev afbrudt
  • Forbindelsen blev nulstillet
  • Forbindelsens tidsfrist udløb

Prøv at ryd Firefox' cookies og cache

Udfør disse trin, og så genindlæs så webstedet.

1. Klik på knappen Arkiv 57 library icon . Klik på Historik, og klik så på Ryd seneste historik….
  2. Klik på rullemenuen ud for Fjern, og vælg hele min historik.
  3. Klik på pilen ud for Detaljer for at se listen over emner, der kan ryddes.
  4. Sæt flueben ud for både Cookies og Cache.
  5. Klik på knappen Ryd nu.
  1. Klik på knappen Arkiv 57 library icon , klik på Historik, og klik så på Ryd seneste historik….
  2. Klik på rullemenuen ud for Fjern, og vælg hele min historik.
  3. Sæt flueben ud for både Cookies og Cache under Historik.
  4. Klik på knappen Ryd nu.

Hvis ikke det hjalp at rydde Firefox' cookies og cache, er det formodentligt et tegn på, at der er et problem med selve webstedet. I dette tilfælde skal du bare vente til webstedet bliver rettet. Med store websteder som Twitter og Facebook varer det sandsynligvis kun nogle få minutter.

Hvis du ikke får vist en af fejlmeddelelserne ovenfor, så passer et af de nedennævnte problemer måske med det, du oplever:

Webstedet indlæses, men virker ikke korrekt

Hvis webstedet ikke ser korrekt ud, eller det ikke virker på den tiltænkte måde, kan du læse de følgende artikler:

Problemet opstår kun på et sikkert websted (https)

Kontrollér webadressen i adressefeltet. Starter den med https:// (læg mærke til "s")? Hvis den gør, så kontrollér, om du får en af følgende fejlmeddelelser:

Problemet opstår kun i Firefox

Hvis det virker fint i en anden webbrowser, bør en af de følgende løsninger rette det:

Hvis du får vist en af de følgende fejlmeddelelser, skyldes det, at Firefox forsøger at forbinde til Internettet gennem en proxyserver:

• Proxyserveren afviser forbindelser
  • Kunne ikke finde proxyserveren

Hvis du forbinder til internettet gennem en proxy, så sammenlign Firefox' indstillinger med Internet Explorers indstillinger — læs Microsofts guide til proxy-indstillinger.Læs artiklen Indtast indstillinger til proxyserver på Mac hos Apple-support for mere information om proxy-indstillinger.

Sådan kontrollerer du dine forbindelsesindstillinger i Firefox:

1. Klik på menuknappen New Fx Menu Fx57Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.
  2. Klik på Generelt og rul ned til afsnittet Netværks-proxy.
  3. Klik på knappen Indstillinger… i afsnittet Netværks-proxy.
  4. Skift proxy-indstillinger:
    • Hvis du ikke forbinder til internettet gennem en proxy (eller du ikke ved, om du forbinder gennem en proxy), så vælg Ingen proxy.
  5. Luk dialogboksen Forbindelsesindstillinger.
  6. Luk fanebladet Indstillinger (about:preferences). Ændringer gemmes automatisk.

Problemet opstår i alle browsere

Du har sandsynligvis et problem med din internetforbindelse. Du kan finde hjælp til fejlsøgning i artiklen Firefox og andre browsere kan ikke indlæse websteder.

Andre problemer

Baseret på information fra Error loading websites (mozillaZine KB)

// Disse udmærkede personer hjalp med at skrive denne artikel:Joergen, Kim Ludvigsen, scootergrisen. Du kan også hjælpe - find ud af hvordan.