Konfigurer din firewall, så Firefox kan få adgang til Internettet

En personlig firewall er et sikkerhedsprogram, der overvåger alle din computers forbindelser til internettet. Det kan være inkluderet som en del af en sikkerhedspakke, eller det kan være et selvstændigt program. De fleste personlige firewalls vil nægte programmer adgang til internettet, medmindre du specifikt har givet tilladelse det til. En ny version af et program kan blive opfattet som et helt nyt program, der skal gives tilladelse til. Denne artikel hjælper dig med at finde information om konfigurering af din firewall, så den kan arbejde samme med Firefox.

Bemærk: Selvom du deaktiverer et sikkerhedsprogram, kan der være dele af det, der fortsat kører. Et deaktiveret sikkerhedsprogram kan derfor stadig være i stand til at blokere Firefox.

Find ud af, hvilken firewall der er installeret

Hvis du allerede ved, hvilken firewall eller sikkerhedspakke du bruger, så hop ned til det næste afsnit.

Afhængig af dit styresystem, gør følgende:

• Windows 7/8: Find sikkerhedsprogrammet i afsnittet Sikkerhed i Løsningscenter. For mere information, læs artiklen Hvad er Løsningscenter? hos microsoft.com.
  • Windows XP SP3/Vista: Find sikkerhedsprogrammet i afsnittet Firewall i Sikkerhedscenter. For mere information, læs artiklen Bruge Windows Sikkerhedscenter hos microsoft.com.

Hvis du stadig ikke kan finde din firewall, så prøv at køre programmet Enum Process (ikke lavet af Mozilla). Det er et program, der kan finde mange firewalls:

1. Hent Enum Process.
  2. Efter hentningen, dobbeltklik på filen EnumProcess.exe.
  3. Klik på knappen Kør.
  4. I rullemenuen til højre, vælg Simple.

5. Klik på List Processes.

Konfigurér firewallen

Læs din distributions dokumentation om firewallen.

Del denne artikel: http://mzl.la/1xKrVHX