Ret problemer, hvor billeder ikke bliver vist

Hvis du har problemer med at hente eller se billeder i Firefox, så følg vejledningen herunder.

Denne artikel gælder for:

• Stillestående billedformater, såsom PNG, GIF, og JPG.
  • Animerede filformater, såsom animerede GIF.

Denne artikel gælder ikke for følgende formater:

Bemærk: Hvis du ser skjoldikonet Mixed Content Shield i adressefeltet, og du har problemer med websiden, så læs artiklen Hvordan påvirkes min sikkerhed af indhold, som ikke er sikkert?.

Ryd cookies og cache

Nogle gange kan problemer med at indlæse websteder løses ved at rydde cookies og cache.

1. Klik på knappen Arkiv 57 library icon . Klik på Historik, og klik så på Ryd seneste historik….
  2. Klik på rullemenuen ud for Fjern, og vælg hele min historik.
  3. Klik på pilen ud for Detaljer for at se listen over emner, der kan ryddes.
  4. Sæt flueben ud for både Cookies og Cache.
  5. Klik på knappen Ryd nu.
  1. Klik på menuknappen New Fx Menu . Klik på knappen Historik, og klik så på Ryd seneste historik….
  2. Klik på rullemenuen ud for Fjern, og vælg hele min historik.
  3. Klik på pilen ud for Detaljer for at se listen over emner, der kan ryddes.
  4. Sæt flueben ud for både Cookies og Cache.
  5. Klik på knappen Ryd nu.

Kontrollér webstedets billedtilladelser

Firefox kan indstilles til at undlade at indlæse billeder på bestemte websteder for at gøre det hurtigere at indlæse siden. Hvis du har problemer med at få vist billeder:

1. Klik på knappen Identitet for websted (websteds-ikonet til venstre i adressefeltet).
  2. Klik på knappen Flere informationer…. Vinduet Sideoplysninger vil blive åbnet.
  3. Klik på Tilladelser.
  4. Sørg for at Tillad er valgt ved Indlæse billeder.
  5. Luk vinduet Sideoplysninger.

Sikkerhedsprogrammer

Noget sikkerhedsprogrammer (inklusive firewalls, antivirus-, antispyware- og privatlivsprogrammer) kan genkende og blokere spionerende billeder, såkaldte web bugs, ligesom de kan forhindre billeder i at blive animeret. Kontrollér indstillingerne i dine sikkerhedsprogrammer, og sørg for, at der er givet tilladelse til at billeder indlæses.

Udvidelser

Udvidelser er tilføjelser, der tilføjer eller ændrer funktioner i Firefox. Læs artiklen Fejlsøg udvidelser, temaer og hardwareacceleration for at løse almindelige Firefox-problemer for vejledning i, hvordan man deaktiverer eller afinstallerer udvidelser, som kan være skyld i at billeder ikke indlæses i Firefox.

Billeder bliver indlæst, men ser forkerte ud

Hvis billeder på websteder bliver indlæst, men ikke ser korrekte ud, eller hvis de ikke ser ud som i andre browsere:

• Hvis du bruger et web-accelerator-program, så deaktivér det, og kontrollér så, om billeder nu indlæses korrekt. Læs mere i programmets dokumentation.
  • Hvis billedets område viser tekst eller noget rod, så læs MozillaZine Knowledge Base-artiklen Page displays as gibberish.

Andre grunde til at billeder ikke bliver indlæst

• Webstedet, som viser billederne, kan være nede eller have andre problemer. Prøv at indlæse webstedet fra en anden computer eller en anden browser.
  • Nogle stier til billeder indeholder omvendte skråstreger (fx. eksempel.dk\MitBillede.jpg). Disse stier virker ikke i andre browsere end Internet Explorer. Kontakt webstedets administrator, hvis du stæder på billeder, som bruger omvendte skråstreger i deres URL.

• Du har måske ændret en indstilling i Firefox som gør, at billederne ikke bliver indlæst. Du kan enten nulstille alle indstillingerne eller prøve følgende:
  1. Skriv about:config i adressefeltet, og tryk på tasten EnterRetur.

• Advarselssiden "Garantien dækker muligvis ikke her!" vises måske. Klik på knappen Jeg lover at være forsigtig!Jeg lover at være forsigtig! for at fortsætte til siden about:config.
  2. Find browser.display.use_document_colors i listen over indstillinger. Den bør som standard være sat til true.
  3. HøjreklikHold tasten Ctrl nede mens du klikker på indstillingen, hvis værdien er sat til false, og klik så på Nulstil.

Billeder bliver stadig ikke indlæst korrekt

Hvis du har prøvet alle løsningerne i denne artikel og billederne eller animationerne stadig ikke bliver indlæst korrekt, så prøv disse løsninger:

Baseret på information fra Images or animations do not load (mozillaZine KB)