Websteder viser et roterende hjul og fuldfører aldrig indlæsningen

Denne artikel forklarer, hvad du kan gøre, når bestemte websteder (ikke alle) starter på at indlæse, men aldrig blive færdige (som når fanebladet viser et roterende hjul og teksten "Forbinder..." i flere minutter).

Hvis ingen af de herunder nævnte løsninger virker, så prøv metoderne beskrevet i artiklen Basic troubleshooting for at se, om det afhjælper problemet.

Søg efter malware

En variant af Vundo trojan er kendt for at give Firefox problemer med at indlæse bestemte høj-trafik websteder, såsom Google, Yahoo, MySpace og Facebook.

Du bør først skanne din computer for infektioner. Læs en detaljeret vejledning i artiklen Fejlsøg Firefox-problemer som skyldes malware. Det er dog ikke alle varianter af Vundo trojan, der kan findes eller fjernes med malware-skannere.

Deaktiver JavaScript

I sjældne tilfælde kan en webside bruge eksterne JavaScript-filer i et forkert format. Prøv at deaktivere JavaScript - læs artiklen JavaScript-indstillinger til interaktive websider. Hvis websiden nu fuldfører indlæsningen, afhænger løsningen af JavaScriptets oprindelse:

• Et proxyfilter. Problemet kan skyldes, at proxyfiltret ukorrekt filtrerer webstedets filer. Hvis du bruger et proxyfilter, såsom Privoxy, så prøv at deaktivere det.
  • Samme server som websiden. Kontakt webstedets administrator.