Login-problemer på websteder, der kræver brugernavn og adgangskode

Denne artikel hjælper dig med at løse problemer med at logge ind på et websted, der kræver et brugernavn og en adgangskode.

Acceptér cookies fra webstedet

Kontrollér, at du accepterer cookies fra det pågældende websted:

1. Klik på menuknappen New Fx Menu Fx57Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.
  2. Klik på PrivatlivPrivatliv & sikkerhed.

3. Klik på rullemenuen ud for Firefox vil:Firefox vil: i afsnittet Historik, og vælg Bruge tilpassede indstillinger for historik.
    customhistory38 Fx56Privacy&Security-CustomHistory-new CustomHistory fx57
  4. Der skal være flueben ud for Accepter cookies fra websteder.
  5. Ud for Accepter tredjeparts cookies skal der være valgt Altid.
    • Hvis du deaktiverer tredjeparts cookies, kan det give problemer på nogle websteder. Vælg Altid for at være sikker på, at det ikke er deaktiveringen af tredjeparts cookies, der forårsager problemet.
  6. Klik på knappen Undtagelser….
  7. Kontrollér, at det pågældende websted ikke er på listen.
    • Hvis webstedet er på listen, så markér det, og klik så på knappen Fjern websted.
  8. Luk fanebladet Indstillinger (about:preferences). Ændringer gemmes automatisk.

Hvis du har foretaget ændringer ud fra ovenstående, så prøv igen at logge ind på webstedet.

Ryd cookies og historik for webstedet

Login-problemet kan skyldes gemte cookies og historik for det pågældende websted. Slet dem, og prøv så atter at logge ind:

1. Klik på knappen Arkiv 57 library icon , klik på Historik, og klik så på Vis al historik nederst i menuen for at åbne vinduet ArkivKlik på menuknappen New Fx Menu , klik på Historik, og klik så på Vis al historik for at åbne vinduet Bogmærker og historikArkiv.
  2. Skriv adressen til webstedet i søgefeltet øverst til højre, og tryk på tasten EnterRetur.
  3. Der vises nu kun historik for det pågældende websted. HøjreklikTryk på tasten Ctrl, mens du klikker på et af elementerne på listen, og klik så på Glem alt om dette websted på menuen.
    History Win6

History Mac6

History Lin6
  4. Luk vinduet Bogmærker og historik.

Ryd alle cookies og cachen

Hvis det ikke hjalp at rydde cookies og historik for det pågældende websted, kan du prøve at rydde alle cookies, der er gemt på din computer og samtidig også rydde cachen i Firefox:

1. Klik på knappen Arkiv 57 library icon . Klik på Historik, og klik så på Ryd seneste historik….
  2. Klik på rullemenuen ud for Fjern, og vælg hele min historik.
  3. Klik på pilen ud for Detaljer for at se listen over emner, der kan ryddes.
  4. Sæt flueben ud for både Cookies og Cache.
  5. Klik på knappen Ryd nu.
  1. Klik på menuknappen New Fx Menu . Klik på knappen Historik, og klik så på Ryd seneste historik….
  2. Klik på rullemenuen ud for Fjern, og vælg hele min historik.
  3. Klik på pilen ud for Detaljer for at se listen over emner, der kan ryddes.
  4. Sæt flueben ud for både Cookies og Cache.
  5. Klik på knappen Ryd nu.

Kontrollér udvidelser og plugins

Nogle udvidelser kan forårsage problemer med at logge ind på websteder, især udvidelser, der er rettet mod specifikke websteder. Fx:

• Hvis du ikke kan logge ind på Yahoo!, og du bruger Yahoo!'s værktøjslinje, så prøv at deaktivere udvidelsen. Genstart herefter Firefox, og følg atter ovenstående vejledning til at rydde cookies og cache.
  • Hvis du ikke kan logge ind på Gmail, og du bruger en Google-udvidelse, så prøv at deaktivere udvidelsen. Genstart herefter Firefox, og følg atter ovenstående vejledning til at rydde cookies og cache.
  • Andre udvidelser kan også forårsage problemer med at logge ind på websteder. Prøv at følge vejledningen i artiklen Fejlsøg udvidelser, temaer og hardwareacceleration for at løse almindelige Firefox-problemer for at fastslå, om problemet skyldes en udvidelse.

Nogle plugins kan forårsage problemer med at logge ind på websteder. Prøv at følge vejledningen i artiklen Fejlsøg problemer med plugins som Flash eller Java for at rette almindelige Firefox-problemer for at fastslå, om problemet skyldes et plugin.

Et sikkerhedsprogram blokerer cookies

Nogle sikkerhedsprogrammer blokerer cookies, hvilket kan forhindre login på nogle websteder. Læs dokumentationen til dit sikkerhedsprogram, eller besøg producentens support-sider for at se, om programmet indeholder en funktion til kontrol af cookies, og hvordan du i så fald kan ændre indstillingerne for funktionen.

Slet ødelagte cookies-filer

Hvis du ikke kan logge ind på et websted efter at have ryddet dets cookies og ryddet Firefox' cache, og efter du har kontrolleret, om en tilføjelse, et sikkerhedsprogram eller et plugin generer, så kan problemet skyldes en ødelagt cookies-fil i din profilmappe.

Dette vil rydde alle gemte cookies fra alle websteder! Du vil blive logget ud af alle gemte sessioner, så hvis et websted bruger en cookie til at logge dig ind automatisk, skal du logge ind manuelt ved det næste besøg.
  1. Åbn din profilmappe:

Klik på menuknappen New Fx Menu . Klik på Hjælp Help-29 Klik på menuknappen Fx57menu . Klik på Hjælp, og klik så på Teknisk information.... Fanebladet Teknisk information åbnes.

• Klik på knappen Åbn mappeÅbn mappeVis i FinderÅbn mappe under afsnittet Programinfo. Et vindue med dine profilfiler din profilmappe åbnes.
    Bemærk: Hvis du ikke kan åbne eller bruge Firefox, så følg vejledningen i Find profilen uden at åbne Firefox.

2. Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på AfslutAfslut Close 29 .

Klik på menuknappen Fx57Menu , og klik så på Afslut. Klik på Firefox-menuen øverst på skærmen, og klik så på Afslut Firefox.Klik på menuknappen Fx57Menu , og klik så på Afslut.

3. Slet filen cookies.sqlite og alle cookies.sqlite-journal-filer.
  4. Genstart Firefox.

Indeholder information fra Websites report cookies are disabled (mozillaZine KB)