Websteder siger at cookies er blokeret - Fjern blokeringen

Denne artikel beskriver, hvordan man fejlsøger problemer med websteder, som fortæller, at brugen af cookies er blokeret eller deaktiveret. Læs mere om cookies i artiklen Cookies - Information som websteder gemmer på din computer.

Kontrollér cookie-indstillinger

Firefox kan indstilles til ikke at acceptere cookies. Følg disse trin for at aktivere cookies:

1. Klik på menuknappen New Fx Menu Fx57Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.
  2. Klik på Privatliv & sikkerhed, og find afsnittet Cookies og websteds-data.
    Fx60Settings-CookiesAndSiteData Fx61settings-CookiesAndSiteData
  3. Sørg for, at indstillingen Accepter cookies og websteds-data fra websteder (anbefalet) er valgt.
  4. Sørg for, at indstillingen Accepter cookies og websteds-data fra tredjepart er sat til Altid.
  5. Klik på knappen Undtagelser….
  6. Kontrollér, om det pågældende websted er på listen.
    • Hvis det er på listen, så klik på det, og klik så på knappen Fjern websted.
  7. Luk fanebladet Indstillinger (about:preferences). Ændringer gemmes automatisk.
  1. Klik på menuknappen New Fx Menu Fx57Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.
  2. Klik på Privatliv & sikkerhed, og find afsnittet Cookies og websteds-data.
    Fx63settings-AcceptCookies
  3. Sørg for, at Accepter cookies og websteds-data er valgt.
  4. Klik på knappen Undtagelser….
  5. Kontrollér, om det pågældende websted er på listen.
    • Hvis det er på listen, så klik på det, og klik så på knappen Fjern websted.
  6. Luk fanebladet Indstillinger (about:preferences). Ændringer gemmes automatisk.
  1. Klik på menuknappen fx57menu , og vælg Blokering af indhold. Dette åbner afsnittet Blokering af indhold i Firefox' indstillinger. Der kan du se indstillingerne til Blokering af indhold, herunder cookie-indstillinger.
    Fx65ContentBlocking
    • Hvis Standard er valgt, betyder det, at du bruger standard-indstillingerne til blokering af indhold, og at cookies er aktiveret.
    • Hvis Striks er valgt, så vælg enten Standard for at acceptere alle cookies, eller skift til Tilpasset, og sørg for, at cookies ikke er blokeret.
    • Hvis Tilpasset er valgt, så sørg for, at der ikke er flueben ud for Cookies.
  2. Luk fanebladet Indstillinger (about:preferences). Ændringer gemmes automatisk.

Kontrollér om et websted har tilladelse til at sætte cookies

1. Klik på menuknappen New Fx Menu Fx57Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.
  2. Klik på Privatliv & sikkerhed, og find afsnittet Cookies og websteds-data.
    Fx65CookiesAndSiteData
  3. Klik på knappen Håndter tilladelser….
    • Det åbner dialogboksen Undtagelser - cookies og websteds-data, hvor du kan se, hvilke websteder du ikke tillader at sætte cookies.
  4. Kontrollér, om det pågældende websted er på listen.
    • Hvis det er på listen, så klik på det, og klik så på knappen Fjern websted.
  5. Luk fanebladet Indstillinger (about:preferences). Ændringer gemmes automatisk.

Ryd webstedets historik

Cookies og midlertidige data, der allerede er gemt på din computer, kan være skyld i problemet. Slet dem, og kontrollér så, om problemet er forsvundet:

1. Klik på knappen Arkiv 57 library icon , klik på Historik, og klik så på Vis al historik nederst i menuen for at åbne vinduet ArkivKlik på menuknappen New Fx Menu , klik på Historik, og klik så på Vis al historik for at åbne vinduet Bogmærker og historikArkiv.
  2. Søg efter det websted, du vil fjerne fra din historik, ved at skrive navnet i feltet Søg i historik øverst til højre, og tryk så på tasten Entertasten Retur.
  3. HøjreklikTryk og hold på tasten Ctrl, mens du klikker på det websted, du vil fjerne, og vælg Glem alt om dette websted.
    Hele webstedets historik (browserhistorik og filhentningshistorik, cookies, cache, aktive logins, adgangskoder, gemte formulardata, undtagelser til cookies, billeder og pop op-vinduer) vil blive fjernet.

History Win6 Ny_History Win6 History Mac6 History Lin6 Ny_History Lin6
  4. Luk til sidst vinduet Bogmærker og historik.

Ryd alle cookies og cachen

Hvis sletning af cookies for webstedet med problemet ikke afhjalp fejlen, så ryd alle cookies, som er gemt på din computer, og ryd Firefox' cache:

1. Klik på knappen Arkiv 57 library icon . Klik på Historik, og klik så på Ryd seneste historik….
  2. Klik på rullemenuen ud for Fjern, og vælg hele min historik.
  3. Klik på pilen ud for Detaljer for at se listen over emner, der kan ryddes.
  4. Sæt flueben ud for både Cookies og Cache.
  5. Klik på knappen Ryd nu.
  1. Klik på knappen Arkiv 57 library icon , klik på Historik, og klik så på Ryd seneste historik….
  2. Klik på rullemenuen ud for Fjern, og vælg hele min historik.
  3. Sæt flueben ud for både Cookies og Cache under Historik.
  4. Klik på knappen Ryd nu.

Baseret på information fra Websites report cookies are disabled (mozillaZine KB)

// Disse udmærkede personer hjalp med at skrive denne artikel:Joergen, Kim Ludvigsen, scootergrisen. Du kan også hjælpe - find ud af hvordan.