Websteder siger at cookies er blokeret - Fjern blokeringen

Denne artikel beskriver, hvordan man fejlsøger problemer med websteder, som fortæller, at brugen af cookies er blokeret eller deaktiveret. Læs mere om cookies i artiklen Cookies - Information som websteder gemmer på din computer.

Kontrollér cookie-indstillinger

Firefox kan indstilles til ikke at acceptere cookies. Følg disse trin for at aktivere cookies:

1. Klik på menuknappen New Fx Menu Fx57Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.
  2. Klik på PrivatlivPrivatliv & sikkerhed.

3. Klik på rullemenuen ud for Firefox vil:Firefox vil: i afsnittet Historik, og vælg Bruge tilpassede indstillinger for historik.
    customhistory38 Fx56Privacy&Security-CustomHistory-new CustomHistory fx57
  4. Sørg for, at indstillingen Accepter cookies fra websteder er valgt.
  5. Sørg for, at indstillingen Accepter tredjeparts cookies er valgt.
  6. Klik på knappen Undtagelser….
  7. Kontrollér, om det pågældende websted er på listen.
    • Hvis webstedet er på listen, så klik på det, og klik så på knappen Fjern websted.
  8. Luk fanebladet Indstillinger (about:preferences). Ændringer gemmes automatisk.
  1. Klik på menuknappen New Fx Menu Fx57Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.
  2. Klik på PrivatlivPrivatliv & sikkerhed.

3. Klik på rullemenuen ud for Firefox vil:Firefox vil: i afsnittet Historik, og vælg Bruge tilpassede indstillinger for historik.
    customhistory38 Fx56Privacy&Security-CustomHistory-new CustomHistory fx57
  4. Sørg for, at indstillingen Accepter cookies fra websteder er valgt.
  5. Sørg for, at indstillingen Accepter tredjeparts cookies er sat til Altid.
  6. Klik på knappen Undtagelser….
  7. Kontrollér, om det pågældende websted er på listen.
    • Hvis det er på listen, så klik på det, og klik så på knappen Fjern websted.
  8. Luk fanebladet Indstillinger (about:preferences). Ændringer gemmes automatisk.

Ryd webstedets historik

Cookies og midlertidige data, der allerede er gemt på din computer, kan være skyld i problemet. Slet dem, og kontrollér så, om problemet er forsvundet:

1. Klik på knappen Arkiv 57 library icon , klik på Historik, og klik så på Vis al historik nederst i menuen for at åbne vinduet ArkivKlik på menuknappen New Fx Menu , klik på Historik, og klik så på Vis al historik for at åbne vinduet Bogmærker og historikArkiv.
  2. Søg efter det websted, du vil fjerne fra din historik, ved at skrive navnet i feltet Søg i historik øverst til højre, og tryk så på tasten Entertasten Retur.
  3. HøjreklikTryk og hold på tasten Ctrl, mens du klikker på det websted, du vil fjerne, og vælg Glem alt om dette websted.
    Hele webstedets historik (browserhistorik og filhentningshistorik, cookies, cache, aktive logins, adgangskoder, gemte formulardata, undtagelser til cookies, billeder og pop op-vinduer) vil blive fjernet.

History Win6 History Mac6 History Lin6
  4. Luk til sidst vinduet Bogmærker og historik.

Ryd alle cookies og cachen

Hvis sletning af cookies for webstedet med problemet ikke afhjalp fejlen, så ryd alle cookies, som er gemt på din computer, og ryd Firefox' cache:

1. Klik på knappen Arkiv 57 library icon . Klik på Historik, og klik så på Ryd seneste historik….
  2. Klik på rullemenuen ud for Fjern, og vælg hele min historik.
  3. Klik på pilen ud for Detaljer for at se listen over emner, der kan ryddes.
  4. Sæt flueben ud for både Cookies og Cache.
  5. Klik på knappen Ryd nu.
  1. Klik på menuknappen New Fx Menu . Klik på knappen Historik, og klik så på Ryd seneste historik….
  2. Klik på rullemenuen ud for Fjern, og vælg hele min historik.
  3. Klik på pilen ud for Detaljer for at se listen over emner, der kan ryddes.
  4. Sæt flueben ud for både Cookies og Cache.
  5. Klik på knappen Ryd nu.

Baseret på information fra Websites report cookies are disabled (mozillaZine KB)