Sikkerhedskopier dine Firefox-data

Læs hvordan du flytter, installerer eller overfører Firefox til en ny enhed. Når du har aktiveret sikkerhedskopiering, kan du installere Firefox uden at miste dine data, hvis du udskifter din telefon eller computer. Dine bogmærker, browserhistorik, adgangskoder og åbne faneblade overføres sikkert, når du skifter til en ny enhed.

Sikkerhedskopi-guide

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan kan jeg sikkerhedskopiere mine data senere?

Hvis du ikke kan tage en sikkerhedskopi af dine data på nuværende tidspunkt, kan du gøre det senere fra Firefox-menuen. Du skal udføre følgende trin:

1. Klik på menuknappen PhotonMenuButton i øverste højre hjørne af vinduet.
  2. Klik på Hjælp.
  3. Klik på Skifte til en ny enhed.
    switching_devices_button
  4. Følg trinene i guiden for at tage en sikkerhedskopi af dine data.

Hvad kan jeg gøre, hvis jeg har mistet min adgangskode?

For at få adgang til dine sikkerhedskopierede Firefox-data, skal du logge ind på den samme Mozilla-konto, du brugte på din gamle enhed. Hvis du har glemt din adgangskode, skal du nulstille den ved hjælp af din genoprettelsesnøgle til kontoen. Hvis du nulstiller din adgangskode uden en genoprettelsesnøgle bliver alle dine data slettet af sikkerhedsmæssige årsager.

Hvilke data er inkluderet i en sikkerhedskopi?

Følgende data sikkerhedskopieres:

• Bogmærker
  • Historik
  • Lister med åbne faneblade
  • Adgangskoder
  • Gemte adresser
  • Gemte betalingskortGemte betalingsmetoder
  • Installerede tilføjelser
  • Valgte indstillinger

Kan jeg vælge, hvilke data, jeg vil synkronisere?

Ja, i trin 2 i guiden kan du vælge hvilke data, du vil synkronisere ved at klikke på linket browserindstillinger. Du kan også ændre det senere ved at følge trinene i artiklen Hvordan vælger jeg, hvad der synkroniseres i Firefox?

Hvordan håndterer Mozilla mine data?

Når du sikkerhedskopierer dine data, er din historik, adgangskoder, adresser og kreditkort inkluderet. Vi indsamler dog ikke disse oplysninger, og de er kun tilgængelige for dig. Her er en liste med ofte stillede spørgsmål om, hvordan vi håndterer brugernes data.

Kan jeg tage en sikkerhedskopi af mine data uden en Mozilla-konto?

Ja. Du kan læse, hvordan du gemmer dine browserdata uden at skulle oprette en konto ved at følge trinene i artiklen Tag backup af og gendan information i Firefox-profiler.