Søg i Support

Red verden fra din sofas bekvemmelighed

Hjælp millioner af brugere med at få mest muligt ud af deres favorit-browser. Dine bidrag vil nå ud til millioner af brugere verden over, og du kan gøre det fra din sofas bekvemmelighed!

Vi har brug for din hjælp!

Brugt af mere end 400 millioner personer! Mozilla Support drives af frivillige, og det er vigtigere end nogensinde. Det er her du kommer ind i billedet.

Vælg en måde at bidrage på

Om os

Mozilla Support består af et fællesskab af entusiastiske frivillige og ansatte, som prøver at hjælpe vores brugere over hele kloden. Hjælp med, og bliv en del af et fantastisk eventyr!

Foto af Mozilla-personale og frivillige.