Firefox og andre browsere kan ikke indlæse websteder

Denne artikel beskriver nogle mulige årsager til, at hverken Firefox eller andre webbrowsere kan indlæse websteder.

Hvis hverken Firefox eller dine andre browsere kan indlæse websteder, så skyldes problemet ikke Firefox, og du bør søge hjælp et andet sted:.

Du kan også kontrollere følgende:Du bør starte med at kontrollere følgende:

• Dit modem og/eller router er begge tændt og viser ikke tegn på fejl. Hvis andre programmer end Firefox også har problemer med forbindelsen, kan problemet skyldes din internetudbyder. Kontakt din internetudbyder for mere information.
  • At du bruger det korrekte adgangspunkt, hvis du bruger en trådløs forbindelse.
  • Din Domain Name System-server (DNS) oversætter webadresser (URL'er) til IP-adresser og leveres typisk af din internetudbyder. Hvis DNS-serveren er overbelastet, kan du måske ikke forbinde til nogle enkelte eller til alle websteder. Hvis fx http://74.125.53.99 eller http://74.125.159.105 virker men http://www.google.com ikke virker, så kan det skyldes et DNS-problem. Du kan bruge en alternativ tjeneste, såsom OpenDNS eller Google Public DNS.
  • Om dine sikkerhedsprogrammer (inklusive firewall, antivirusprogrammer og antispyware-programmer) blokerer forbindelsen til internettet. Du kan finde vejledning til opsætning af nogle programmer i artiklen Konfigurer din firewall, så Firefox kan få adgang til Internettet.

Del denne artikel: http://mzl.la/1BAQAvX