Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

youtube can't load buttons properly

  • 5 replies
  • 2 have this problem
  • 20 views
  • Last reply by matteroll

more options

Youtube buttons and the youtube header does not load properly. http://imgur.com/wg61O Here is a screenshot of what I am talking about. The buttons not loading properly is does not always apply to the same button.

All Replies (5)

more options

I'm going to have you try a few different things here for me so we can try to find the solution :)

First, try to Reset Firefox. Refresh Firefox - reset add-ons and settings. does this help this issue?

If not, then try to disable Hardware acceleration. Turning off hardware acceleration

Let me know if any of these solve the issue or not.

more options

Start Firefox in Safe Mode to check if one of the extensions (Firefox/Tools > Add-ons > Extensions) or if hardware acceleration is causing the problem (switch to the DEFAULT theme: Firefox/Tools > Add-ons > Appearance).

  • Do not click the Reset button on the Safe mode start window or otherwise make changes.

See also:

more options

Hi, first of all, I'd like to thank you all for the reply. I did the recommended things to solve the issue but it didn't work. I still have the same problem.

more options

Do you have security software (firewall, anti-virus) that may be blocking small images like that?

Try to boot the computer in Windows Safe mode with network support (press F8 on the boot screen) as a test to see if that works.

more options

I have panda global protection 2012. I already tried safe mode with network and it still does the same. Oh yeah, forgot to add that chrome is able load youtube properly. Could it be my DNS address for ipv4? Currently using google's DNS server