Showing questions tagged: Show all questions

CTRL+F5 new behavior in latest Firefox versions?

Hello, I've noticed that in the very latest versions CTRL+F5 is much less efficient. I'm using Developer Edition, 80.0b5. When I press CTRL+F5 websites very often don't r… (read more)

Hello, I've noticed that in the very latest versions CTRL+F5 is much less efficient.

I'm using Developer Edition, 80.0b5. When I press CTRL+F5 websites very often don't reload css.

I can check this by opening the source code and opening the css file, it still shows the old version. If I press CTRL+F5 directly inside the css file, then it updates, but still the page itself won't load the updated version right away.

If I use a private window, I see all updates immediately.

Sometimes after hitting CTRL+F5 many times it will finally update.

This never happened before, is this a bug, does anybody else experience this, is there a fix?

Thanks.

Asked by brunengo 16 minutes ago

bycelebian

hi, i'm following a lot of guides to get rid of bycelebian.com redirect (at every pc startup a firefox session appears with a random page redirected from the bycelebian.c… (read more)

hi,

i'm following a lot of guides to get rid of bycelebian.com redirect (at every pc startup a firefox session appears with a random page redirected from the bycelebian.com website) but without success.

how can i remove this odd firefox calamity?

thank you!

Asked by barbatil81 55 minutes ago

Ping Latency with Firefox

Hi, I have had a really strange problem since working from home where i get broken calls with my softphone. To start with i put it down to my ISP/Router, but after some d… (read more)

Hi,

I have had a really strange problem since working from home where i get broken calls with my softphone. To start with i put it down to my ISP/Router, but after some digging i noticed i am getting 400ms ping responses to my router at certain times of the day. All other devices on my network get <2ms ping responses. Reboot my surfacebook and pings go back to <5ms. After doing some testing i realised that it was Firefox causing the issues, soon as i close firefox, pings drop back to <2ms. Open firefox and work work on it for an hour or two and they creep back up to 400ms, close it and they drop. It's a test i have run multiple times as i didn't believe a browser would do this. Because i work in IT and i haven't reloaded my laptop for at least a year i thought i'd reload a fresh build of Windows...with just drivers and firefox....same problem. I have also run a stress test on the CPU / Memory to see if that had the same results, it doesn't.

Asked by kwolton 5 days ago

Last reply by kwolton 1 hour ago

Firefox, Captcha problems and live plugs

I use Firefox 79. I have removed all the extensions except my antivirus (Avast Ultimate) which includes a VPN but the VPN is currently turned off. I have Firefox 79 insta… (read more)

I use Firefox 79. I have removed all the extensions except my antivirus (Avast Ultimate) which includes a VPN but the VPN is currently turned off. I have Firefox 79 installed on two computers, one of which connects by CPL ("powerline adapters/homeplugs") and the other connects to the router by an ethernet cable. My Firefox settings are identical on both machines and I have no Captcha problems with the one using the ethernet cable. I also completely turned off my home network and reset it - fibre optic box, router, both computers, and unplugged the CPLs - and then restarted them from the optic box forwards one by one. It made no difference, the CPL problem still exists.

I sought help on the Microsoft Community Forum and sent the two blokes I was working with all the above info and they concluded that the problem wasn't with the CPLs which, incidentally are TP-LINK, model TL-PA7010P(KitFR) with the Version 3 software. All three lights on each of the CPLs are solid green. I have also informed TP-Link France of the problem and I'm waiting for their reply. Following advice from one of the blokes on the MS Forum, I ran a Speedtest.net on the CPL machine and the results were: downloading 91.99Mbps and uploading 87.47Mpbs and the Ping response was 20. (This is all nonsense to me but may help you.) Both people on the MS Forum concluded that the problem does not lie with the CPL.

I'm going to replace the CPLs with a 30m ethernet cable (less aesthetically pleasing and more encumbering) to see if that resolves the issue.

Asked by higginson.roy 1 hour ago

Website is not loading

Hi, I use Mozilla for the last few months, I'm using my websites in the Mozilla browser but since the last few days my website YoWhatsApp isn't opening in the Firefox br… (read more)

Hi, I use Mozilla for the last few months, I'm using my websites in the Mozilla browser but since the last few days my website YoWhatsApp isn't opening in the Firefox browser, it's pretty strange, how do I fix it?

Asked by Shaw Mike 1 hour ago

Virtual Tours (included images) not loading in page

Hello, My clients have a problem with our virtual tours. This problem not is at all clients, buts is. I imported to this topic , screen image. If you looking on this, yo… (read more)

Hello, My clients have a problem with our virtual tours. This problem not is at all clients, buts is. I imported to this topic , screen image. If you looking on this, you see virtual tour but in backgroung show you is only gray background. Some elements you can view but image still not loading.

Can you tell me where the problem is? Console is nothing tell me.

This is link to virtual tour.

https://sb360.online/xkidqk?

In my browser this tour i exelent show me. Evrything is loading at my monitor. But in small groups clients this bug is showing.

This problem showing at version 79. In the earlier version, this problem does not exist.

Sorry for my english :)

Asked by arkadiusz.stencel 1 hour ago

Print web page

Hello. Forgive my broken English. for some time now I have not been able to print web pages from Firefox (on IE it works with the same pages). I followed all the instruct… (read more)

Hello. Forgive my broken English. for some time now I have not been able to print web pages from Firefox (on IE it works with the same pages). I followed all the instructions given here https://support.mozilla.org/fr/kb/corriger-problemes-impression-firefox but without success. Always the same message that says "an unknown error occurred during printing". I have completely reinstalled Firefox, but it's the same. Can you help me ? Thank you

Asked by semantic68 1 hour ago

Checking bookmarks

Hi all ! I have a lot of bookmarks in firefox and some are very old. I want to know if there is an application who check them all ? Thanks for help :-) … (read more)

Hi all !

I have a lot of bookmarks in firefox and some are very old. I want to know if there is an application who check them all ?

Thanks for help :-)

Asked by smbforce 2 hours ago

Cannot add an event to Google Calendar

I switched from Safari to Firefox (57.0.4) on my iMac (El Capitan) and noticed that I cannot add an event to my Google Calendar. Before, I was able to do so by clicking o… (read more)

I switched from Safari to Firefox (57.0.4) on my iMac (El Capitan) and noticed that I cannot add an event to my Google Calendar. Before, I was able to do so by clicking on a date. I tried both double-clicking and right-clicking but nothing happens. Also, clicking on the "+" sign which says "Create" does not work. The three-bar menu on the left corner does not work as well.

Asked by maho.morita 3 hours ago

Firefox Menu bar is missing

Firefox Menu bar is missing. Usually when I have two or three windows open. I have Firefox as my default browser and this happens when NOT in full screen mode. Using late… (read more)

Firefox Menu bar is missing. Usually when I have two or three windows open. I have Firefox as my default browser and this happens when NOT in full screen mode. Using latest Firefox for Mac.

Thank You John My email : flanjohn@gmail.com

Asked by flanjohn 5 hours ago

V 79.0

has someone from google infilltrated mozilla? since the last update we have playback errors for video streams on many sites and spell checkig no longer works - and yes, w… (read more)

has someone from google infilltrated mozilla?

since the last update we have playback errors for video streams on many sites and spell checkig no longer works - and yes, we have tried the usual fixes for both issues.

updates are supposed to improve things, rught?

Asked by leemjcee 6 hours ago

LOGIN ISSUES WITH SPECIFIC SITE

When I try to login to my Edward Jones account on my PC, I enter my ID and Password and there's a popup that they need to text me a security code. When I click on "text … (read more)

When I try to login to my Edward Jones account on my PC, I enter my ID and Password and there's a popup that they need to text me a security code. When I click on "text me", I receive an error message and nothing happens. I can access my account via Internet Explorer (which doesn't ask for a security code). I can access my account on my iphone. I called Edward Jones and they said it was a Firefox issue. I have Windows 10. Anyone know how to fix this issue? I'm pretty tech-challenged, so if you have suggestions, I hope I understand!! :) Thanks!!

Asked by paulasrichard 9 hours ago

Last reply by paulasrichard 6 hours ago

NoScript addon is blocking something but not showing it in the dropdown so I can allow it

Trying to login to Paypal. Entered my PW and there is a spinner saying "security challenge." Obviously its stuck trying to load it. There are 4 scripts trying to run ac… (read more)

Trying to login to Paypal. Entered my PW and there is a spinner saying "security challenge." Obviously its stuck trying to load it. There are 4 scripts trying to run according to NoScript. All are Allowed. Including Recaptcha.net. However, the icon is displaying a red "1" which means something is being blocked.

I also toggled "set all on this page to temporarily trusted."

paypal.com gstatic.com paypalobjects.com recaptcha.net

I was able to login a week or two ago.

Asked by FireFoxSucks 9 hours ago

Can I open gmail links in a different container?

I use a separate container for gmail, so google can't connect my gmail usage to google analytics showing up in other pages. But when I open a link from gmail, I would li… (read more)

I use a separate container for gmail, so google can't connect my gmail usage to google analytics showing up in other pages. But when I open a link from gmail, I would like it to go to a separate container, either one container per site, or just one big container for all links opened from gmail. For example, someone sends me a link to a nytimes.com article and when I click on it, I want to not have to type in my nytimes login again but I also want it to be separate from my gmail login. This seems not to be possible in vanilla firefox (am I wrong?) but is there an extension that allows this behavior? If my entire question is based on a naive idea of privacy, I'm open to hearing that too. :) Thanks in advance for any help.

Asked by harrow1 9 hours ago

Ebay.com does not show up in html it shows up as a txt file with txt links.

Please tell me how to fix ebay.com so it shows up in html. I don't know why that site is the only one that does that but it's strange and unusable like that. thank you! … (read more)

Please tell me how to fix ebay.com so it shows up in html. I don't know why that site is the only one that does that but it's strange and unusable like that.

thank you!

Asked by donna23 21 hours ago

Last reply by donna23 9 hours ago

After clicking on delete cookies and cache for ONE particular website, then closing Firefox and restarting it, it lost previous history and settings!

After clicking on Delete cookies and Cache for only ONE particular website, in Cookies and Site Data, Manage Data then closing Firefox and restarting it, it lost ALL of m… (read more)

After clicking on Delete cookies and Cache for only ONE particular website, in Cookies and Site Data, Manage Data then closing Firefox and restarting it, it lost ALL of my Tabs, previous browsing session history and my Bookmarks Setting which was pinned on the left side of the screen and the Menu Bar! I tried Refreshing Firefox but that didn't help. Under Startup, I had the box selected to Restore Previous Session. What's going on with Firefox?? This is especially frustrating because I don't have time to waste trying to fix Firefox---especially while simply trying to fix a problem with one website which as made thing worse.

Why should this problem occur and how can I get all of my previous settings back shortly and make then stay?

Asked by Wayne Carpenter 9 hours ago

Restoring a saved profile

I have Windows 10, version 1903. I recently backed up my Mozilla Roaming and Local profiles to an external drive before replacing the hard drive in my laptop. After repla… (read more)

I have Windows 10, version 1903. I recently backed up my Mozilla Roaming and Local profiles to an external drive before replacing the hard drive in my laptop.

After replacing my hard drive with a new one, I restored an earlier image file of my computer in order to put back all my data onto the new drive.

Then I did a Fresh Start, effectively doing a new install of Windows 10 (v.1903).

(As far as I can tell, my old Firefox data was deleted during the Fresh Start reinstall.)

I now did a new install of Firefox onto my computer. After I opened it I synced. Because my favicons were not restored (a generic globe icon shows in their place instead), I'd like to load in my old saved profile and make that my default profile.

The problem: So I tried copying and pasting the saved profile ("bxfz7tby.default" ) back into the new Mozilla Roaming and Local profiles (e.g, into "C:\Users\,username>\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\", but I can't get Firefox to access them. Instead, it only accesses the new profile it created.

I did an uninstall and tried it again, but all I ended up doing is creating another new profile. Now when I go to About:Profiles (see image), the default-release and default profiles listed don't seem to exist anymore (they aren't loadable, and they can't be found using the filepath noted there), and the actual backup profiles that I copied from my portable drive into Mozilla and that I actually see in File Explorer, doesn't show up as a profile choice.

How can I restore my old backed up profile? And if I do restore it successfully, will that also restore my missing favicons?

Asked by blue_sky 1 week ago

Last reply by blue_sky 10 hours ago