Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

How do I get rid of the graphics on top of the URL bar (directly on top of the URL) so I can't see the URL (or be able to copy and paste it)

  • 3 replies
  • 1 has this problem
  • 37 views
  • Last reply by alisonma04

more options

There is a stream of graphics that cover the URL address. I have been waiting for it to be resolved but it hasn't. It looks like shortcuts but, I don't want them and can't find a way to make them go away. None of the icons do anything, it just gives me the option of subscribing to the site.

I have tried to upload an image twice but it won't load.

Chosen solution

That issue is caused by the RSS Icon extension that isn't working properly in current releases and show a bunch of icons instead of the 'subscribe to feed' icon.

Start Firefox in Safe Mode to check if one of the extensions (Firefox/Tools > Add-ons > Extensions) or if hardware acceleration is causing the problem.

  • Switch to the DEFAULT theme: Firefox/Tools > Add-ons > Appearance
  • Do NOT click the Reset button on the Safe Mode start window
Read this answer in context 👍 0

All Replies (3)

more options

Could you attach a screenshot please?

more options

Chosen Solution

That issue is caused by the RSS Icon extension that isn't working properly in current releases and show a bunch of icons instead of the 'subscribe to feed' icon.

Start Firefox in Safe Mode to check if one of the extensions (Firefox/Tools > Add-ons > Extensions) or if hardware acceleration is causing the problem.

  • Switch to the DEFAULT theme: Firefox/Tools > Add-ons > Appearance
  • Do NOT click the Reset button on the Safe Mode start window
more options

Thank you! I attached an image in case it is helpful but, I followed your instructions, reverted back to the default theme and found I had "Brief" RSS and "RSS Icon". I disabled RSS Icon and it has resolved the problem and "Brief" seems to be working fine.

I really appreciate your help!

Modified by alisonma04