X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

Why does my home page keep changing the search engine from Google back to ASK ?

Posted

I set my home page to goggle and goggle was my search engine but when I turned off my computer it went back to this Ask search engine and goggle was no longer my home page? I followed your home page set up directions and every thing was fine till I turned off the computer.

I set my home page to goggle and goggle was my search engine but when I turned off my computer it went back to this Ask search engine and goggle was no longer my home page? I followed your home page set up directions and every thing was fine till I turned off the computer.

Modified by cor-el

Additional System Details

This happened

Not sure how often

This started when...

As explainwed above!

Installed Plug-ins

  • Shockwave Flash 10.3 r183
  • Google Update
  • The QuickTime Plugin allows you to view a wide variety of multimedia content in Web pages. For more information, visit the QuickTime Web site.
  • iTunes Detector Plug-in
  • Adobe PDF Plug-In For Firefox and Netscape "9.4.5"
  • 4.0.60531.0
  • NPRuntime Script Plug-in Library for Java(TM) Deploy
  • Next Generation Java Plug-in 1.6.0_26 for Mozilla browsers
  • NPWLPG
  • NVIDIA 3D Vision Streaming plugin for Mozilla browsers
  • NVIDIA 3D Vision plugin for Mozilla browsers

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:7.0.1) Gecko/20100101 Firefox/7.0.1

More Information

cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
12307 solutions 113979 answers

Start Firefox in Troubleshoot Firefox issues using Safe Mode to check if one of the extensions or if hardware acceleration is causing the problem (switch to the DEFAULT theme: Firefox (Tools) > Add-ons > Appearance/Themes).


You can open the about:config page via the location bar and do a search for ask via the Filter at the top of the about:config page.
You can reset all ask related prefs that appear bold (user set) via the right-click context menu to their default values.

Start Firefox in <u>[[Safe Mode]]</u> to check if one of the extensions or if hardware acceleration is causing the problem (switch to the DEFAULT theme: Firefox (Tools) > Add-ons > Appearance/Themes). *Don't make any changes on the Safe mode start window. *https://support.mozilla.com/kb/Safe+Mode ---- You can open the <b>about:config</b> page via the location bar and do a search for <i>ask</i> via the Filter at the top of the about:config page.<br /> You can reset all <i>ask</i> related prefs that appear bold (user set) via the right-click context menu to their default values.