Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

white box comes up after doing a new search - possible iframe

  • 15 replies
  • 2 have this problem
  • 39 views
  • Last reply by jscher2000

more options

when carrying out a search this white box appears that I think maybe an iframe. It cannot be removed and therefore I cannot click on any of the links in search results. I have added the Insect element to show why I think it is iframe related. This has only happened since the latest Firefox update a few weeks ago.

Attached screenshots

All Replies (15)

more options

Start Firefox in Safe Mode {web link}

A small dialog should appear. Click Start In Safe Mode (not Refresh). Is the problem still there?

more options

Did not resolve the issue

more options

Is this with many websites, some, a few?

Many site issues can be caused by corrupt cookies or cache.

Warning ! ! This will log you out of sites you're logged in to. You may also lose any settings for that website.

If there is still a problem, Start Firefox in Safe Mode {web link} by holding down the <Shift> (Mac=Options) key, and then starting Firefox.

A small dialog should appear. Click Start In Safe Mode (not Refresh). Did this help?

While you are in safe mode;

Try disabling graphics hardware acceleration {web link} in Firefox. Since this feature was added to Firefox it has gradually improved but there are still a few glitches.

more options

Did all the above and still happens. It is not a website issue. It is ONLY when I try to do a search - click SEARCH - the page refreshes with search results and up pops this blank window. I can use all webpages stored in my bookmarks or the auto complete. Is is just when doing a new search for something.

more options

Type about:support in the address bar and press Enter. Under the main banner, press the button; Copy Text To Clipboard.. Now in the Reply Box on the forum page, do a right-click in the box and select Paste.

This will show us your system details. No Personal Information Is Collected.

If you can't fit everything in one post, do not worry. It's the upper part we need to check out.

more options

Application Basics


Name: Firefox Version: 69.0.1 Build ID: 20190917135527 Update Channel: release User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:69.0) Gecko/20100101 Firefox/69.0 OS: Windows_NT 10.0 Launcher Process: Enabled Multiprocess Windows: 1/1 Enabled by default Remote Processes: 4 Enterprise Policies: Inactive Google Location Service Key: Found Google Safebrowsing Key: Found Mozilla Location Service Key: Found Safe Mode: false

Crash Reports for the Last 3 Days


Firefox Features


Name: Firefox Monitor Version: 3.0 ID: fxmonitor@mozilla.org

Name: Firefox Screenshots Version: 39.0.0 ID: screenshots@mozilla.org

Name: Form Autofill Version: 1.0 ID: formautofill@mozilla.org

Name: Web Compat Version: 5.0.2 ID: webcompat@mozilla.org

Name: WebCompat Reporter Version: 1.1.0 ID: webcompat-reporter@mozilla.org

Remote Processes


Type: Web Content Count: 2 / 8

Type: Extension Count: 1

Type: GPU Count: 1

Extensions


Name: Amazon.com Version: 1.1 Enabled: true ID: amazondotcom@search.mozilla.org

Name: Bing Version: 1.0 Enabled: true ID: bing@search.mozilla.org

Name: DuckDuckGo Version: 1.0 Enabled: true ID: ddg@search.mozilla.org

Name: Google Version: 1.0 Enabled: true ID: google@search.mozilla.org

Name: Twitter Version: 1.0 Enabled: true ID: twitter@search.mozilla.org

Name: Wikipedia (en) Version: 1.0 Enabled: true ID: wikipedia@search.mozilla.org

Security Software


Type: Windows Defender Antivirus

Type:

Type: Windows Firewall

Graphics


Features Compositing: Basic Asynchronous Pan/Zoom: wheel input enabled; scrollbar drag enabled; keyboard enabled; autoscroll enabled WebGL 1 Driver WSI Info: EGL_VENDOR: Google Inc. (adapter LUID: 000000000000927f) EGL_VERSION: 1.4 (ANGLE 2.1.0.21dccd386996) EGL_EXTENSIONS: EGL_EXT_create_context_robustness EGL_ANGLE_d3d_share_handle_client_buffer EGL_ANGLE_d3d_texture_client_buffer EGL_ANGLE_surface_d3d_texture_2d_share_handle EGL_ANGLE_query_surface_pointer EGL_ANGLE_window_fixed_size EGL_ANGLE_keyed_mutex EGL_ANGLE_surface_orientation EGL_ANGLE_direct_composition EGL_NV_post_sub_buffer EGL_KHR_create_context EGL_EXT_device_query EGL_KHR_image EGL_KHR_image_base EGL_KHR_gl_texture_2D_image EGL_KHR_gl_texture_cubemap_image EGL_KHR_gl_renderbuffer_image EGL_KHR_get_all_proc_addresses EGL_KHR_stream EGL_KHR_stream_consumer_gltexture EGL_NV_stream_consumer_gltexture_yuv EGL_ANGLE_flexible_surface_compatibility EGL_ANGLE_stream_producer_d3d_texture EGL_ANGLE_create_context_webgl_compatibility EGL_CHROMIUM_create_context_bind_generates_resource EGL_CHROMIUM_sync_control EGL_EXT_pixel_format_float EGL_KHR_surfaceless_context EGL_ANGLE_display_texture_share_group EGL_ANGLE_create_context_client_arrays EGL_ANGLE_program_cache_control EGL_ANGLE_robust_resource_initialization EGL_ANGLE_create_context_extensions_enabled EGL_ANDROID_blob_cache EGL_ANDROID_recordable EGL_EXTENSIONS(nullptr): EGL_EXT_client_extensions EGL_EXT_platform_base EGL_EXT_platform_device EGL_ANGLE_platform_angle EGL_ANGLE_platform_angle_d3d EGL_ANGLE_device_creation EGL_ANGLE_device_creation_d3d11 EGL_ANGLE_experimental_present_path EGL_KHR_client_get_all_proc_addresses EGL_KHR_debug EGL_ANGLE_explicit_context WebGL 1 Driver Renderer: Google Inc. -- ANGLE (AMD Radeon(TM) R2 Graphics Direct3D11 vs_5_0 ps_5_0) WebGL 1 Driver Version: OpenGL ES 2.0 (ANGLE 2.1.0.21dccd386996)

more options

What search engine are you using? Have you tried a different engine?

more options

OK, using Google and the fault appears. Using Bing it all works fine.

more options

Many site issues can be caused by corrupt cookies or cache.

Warning ! ! This will log you out of sites you're logged in to. You may also lose any settings for that website.

If there is still a problem, Start Firefox in Safe Mode {web link} by holding down the <Shift> (Mac=Options) key, and then starting Firefox.

A small dialog should appear. Click Start In Safe Mode (not Refresh). Did this help?

While you are in safe mode;

Try disabling graphics hardware acceleration {web link} in Firefox. Since this feature was added to Firefox it has gradually improved but there are still a few glitches.

more options

Did all that several times. no joy. I do appreciate the attempts of help. Great system.Thanks.

more options

For Google; https://support.mozilla.org/kb/Clear+Recent+History#w_how-do-i-remove-a-single-website-from-my-history

Remove History For One Site

Open the History Manager <Control><Shift> H. In the search bar, enter the name of the site. Right-click on one of the listings and select Forget About This Site. This should remove all information, including any settings.

more options

It is not a single site issue. It appears to be a search engine issue. As it only happens when a I do a new search in Google. Bing works fine.

more options

felipe53 said

It is not a single site issue. It appears to be a search engine issue.

Hello felipe53,

That search engine happens to be Google, so the site in question is
Google ( https://www.google.com )

more options

This is probably about showing a privacy reminder message as Google sometimes does and that is possibly blocked by an extension or otherwise fails to load.

Modified by cor-el

more options

Hi felipe53, thank you for the screenshot. It does seem to be a consent-related overlay.

Usually if you click something to give a site consent to set cookies (or whatever it is asking), the site will set a cookie indicating you accepted whatever policy was presented so you don't get that box over and over. That lasts until you clear cookies for the site.

It's going to be difficult to set that cookie if the box won't fill in with the form...

Can you load the iframe outside the page using this method:

right-click > This Frame > Open Frame in New Tab