Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

captcha not working...never ends

  • 2 replies
  • 4 have this problem
  • 272 views
  • Last reply by Rye Encoke

more options

On a couple of websites, but in particular Rogers.com, the captcha just never ends. It asks to click on all the bicycles, I click on them one at a time until no more appear, hit verify, it brings up something else. It will do this dozens of times and just never ever end.

Switch over to Edge, does the same. Switched to chrome and it works fine. Has google done something to captcha to deny it working on other browsers?

I have checked to see firefox is up to date and it is. I have disabled all extensions/addons. I have run malware/virus scans. On the Rogers community forums there are all kinds of people having problems but there are no solutions on how to fix. Oddly (or not) the problems are similar...captcha won't work on Edge, Firefox but will work on Chrome.

On a couple of websites, but in particular Rogers.com, the captcha just never ends. It asks to click on all the bicycles, I click on them one at a time until no more appear, hit verify, it brings up something else. It will do this dozens of times and just never ever end. Switch over to Edge, does the same. Switched to chrome and it works fine. Has google done something to captcha to deny it working on other browsers? I have checked to see firefox is up to date and it is. I have disabled all extensions/addons. I have run malware/virus scans. On the Rogers community forums there are all kinds of people having problems but there are no solutions on how to fix. Oddly (or not) the problems are similar...captcha won't work on Edge, Firefox but will work on Chrome.

Chosen solution

Try clearing cookies and disabling Tracking Protection for the site.

Does it still happen in a new profile (without signing into sync account)? An easy way to test a new profile is to install Developer Edition and see if it happens there or refresh your existing profile.

Read this answer in context 👍 1

All Replies (2)

more options

Chosen Solution

Try clearing cookies and disabling Tracking Protection for the site.

Does it still happen in a new profile (without signing into sync account)? An easy way to test a new profile is to install Developer Edition and see if it happens there or refresh your existing profile.

Helpful?

more options

disabling tracking for the site worked...thanks very much for that idea, no other sites/pages/comments suggested that fix and it was the only one that worked.

Modified by Rye Encoke

Helpful?

Ask a question

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.