Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Secure Connection Failed

  • 5 replies
  • 1 has this problem
  • 39 views
  • Last reply by FredMcD

more options

I get this recurring error when I access this site: "https://nikonrumors.com/". The issue comes and goes. May work fine for days/weeks.

Here's the kicker: MS Edge & Google Chrome do not have this issue. When it isn't working with Firefox 90.0.2 (win10), it always works with Edge & Chrome, like now as I post this.

See image, thanks, Bruce

Attached screenshots

Chosen solution

Try to go to ≡ -> Settings -> Privacy & Security -> and deselect Query OCSP responder servers to confirm the current validity of certificates.

Read this answer in context 👍 1

All Replies (5)

more options

sec_error_ocsp_old_response make sure that your system clock is set to the right date, time & timezone

Helpful?

more options

System clock is checked and correct. If I set the date to yesterday it solves the issue until I set the clock to the correct date. Looks like a certificate or some such thing has an expiration date. However, note that Chrome & Edge work just fine.

Helpful?

more options

Chosen Solution

Try to go to ≡ -> Settings -> Privacy & Security -> and deselect Query OCSP responder servers to confirm the current validity of certificates.

Helpful?

more options

That does resolve the issue but is turning that off a safe idea? Best to have them fix their certificate?

Thanks for the help, Bruce

Helpful?

more options

If that fixes the issue, that tells us something.

Helpful?

Ask a question

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.