Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

nefunkční přihlášení k bankovnímu účtu

  • 3 replies
  • 1 has this problem
  • 1 view
  • Last reply by poljos

more options

Ihned po připojení k bankovnímu účtu se připojení přeruší s následující informací: "Nastala chyba připojení. Mohla být způsobena nastavením firewallu, proxy, nebo nastavením prohlížeče. Pro obnovení stiskněte Ctrl+F5, nebo Ctrl+Shift+F5." Poradí někdo jak nastavit Firefox, aby nedocházelo k tomuto problému ? Dochází k němu až v posledních asi dvou měsících, dříve nikoli.

Ihned po připojení k bankovnímu účtu se připojení přeruší s následující informací: "Nastala chyba připojení. Mohla být způsobena nastavením firewallu, proxy, nebo nastavením prohlížeče. Pro obnovení stiskněte Ctrl+F5, nebo Ctrl+Shift+F5." Poradí někdo jak nastavit Firefox, aby nedocházelo k tomuto problému ? Dochází k němu až v posledních asi dvou měsících, dříve nikoli.

All Replies (3)

more options

Araten said

"Nastala chyba připojení. Mohla být způsobena nastavením firewallu, proxy, nebo nastavením prohlížeče. Pro obnovení stiskněte Ctrl+F5, nebo Ctrl+Shift+F5."
Čekal bych, že sem napíšeš, že proběhla kontrola nastavení firewallu, proxy, či nastavení prohlížeče. A že to nepomohlo.

Třeba máš nastaveno neukládat cookies, nebo ti dělá neplechu nějaké rozšíření nebo antivirák. Na zkoušku si udělej nový profil (přes about:profiles + Enter v adresním řádku).

more options

Bohužel nejsem odborník abych věděl jak nastavit proxy, firrewal ... co tam změnit. Předpokládám ale, že problém je v prohlížečí Firefox, protože u Google Chromu nebo Microsoft Edge funguje připojení dobře. Samozřejmě jsem připraven změnit prohlížeč, pokud problém nevyřeším. Jsem na Firefox pouze zvyklý.

more options

Ten nový profil Firefoxu by napověděl mnohé.