Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Hmm. We’re having trouble finding that site.

  • 5 replies
  • 3 have this problem
  • 12693 views
  • Last reply by FredMcD

more options

I am facing the problem to open the sites. When I used the network, it show the following error:

Hmm. We’re having trouble finding that site.

We can’t connect to the server at www.google.com.

If that address is correct, here are three other things you can try:

   Try again later.
   Check your network connection.
   If you are connected but behind a firewall, check that Firefox has permission to access the Web.

Please let me know your suggestion and comments.

Chosen solution

Shut down then restart the computer.


Start Firefox in Safe Mode {web link}

A small dialog should appear. Click Start In Safe Mode (not Refresh). Is the problem still there?

Read this answer in context 👍 1

All Replies (5)

more options

Chosen Solution

Shut down then restart the computer.


Start Firefox in Safe Mode {web link}

A small dialog should appear. Click Start In Safe Mode (not Refresh). Is the problem still there?

more options

Yes sir, now this is working. Thanks for the quick reply.

more options

Glad to help. Safe Surfing.

more options

I've just started using Firefox. About to quit. I get this about every fourth site I go to. If I wait a few seconds and click again it loads. No excuse for this.

more options

It could be the work of one of your add-ons, or it could be Hardware Acceleration. How to disable Hardware Acceleration {web link}

Type about:addons<enter> in the address bar to open your Add-ons Manager. Hot key; <Control> (Mac=<Command>) <Shift> A)

In the Add-ons Manager, on the left, select Extensions. Disable a few add-ons, then Restart Firefox.

Some added toolbar and anti-virus add-ons are known to cause Firefox issues. Disable All Of them.

If the problem continues, disable some more (restarting FF). Continue until the problem is gone. After, you know what group is causing the issue. Re-enable the last group ONE AT A TIME (restarting FF) until the problem returns.

Once you think you found the problem, disable that and re-enable all the others, then restart again. Let us know who the suspect is, detective.