X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

Why some sites works ONLY at "private window" mode

Posted

Why at some sites I CAN'T LOG IN at normal mode and need ONLY PRIVATE WINDOW MODE so i can log in and use the site normally. Sites like this "http://my.xe.gr"

Why at some sites I CAN'T LOG IN at normal mode and need ONLY PRIVATE WINDOW MODE so i can log in and use the site normally. Sites like this "http://my.xe.gr"

Modified by grecory13

Chosen solution

I get that error when this pref is false:

  • dom.webnotifications.enabled = false

ReferenceError: Notification is not defined 'Notification' in window => false

In a PB mode window the console doesn't show the error message.

In regular window ('serviceWorker' in navigator = true): ('serviceWorker' in navigator && 'PushManager' in window) = true and the code is run

In PB mode window ('serviceWorker' in navigator = false): ('serviceWorker' in navigator && 'PushManager' in window) = false and the code doesn't run

https://my.xe.gr/assets/js/library-min.js?v=1.8.22 Line 276:

   }), 'serviceWorker' in navigator && 'PushManager' in window) {
      var pushPermission = Notification.permission;
      $.cookie('pushStatus', pushPermission, {
        expires: 90,
        path: '/',
        domain: 'xe.gr'
      })

The website should check 'Notification' in window as well.

Read this answer in context 1

Additional System Details

Installed Plug-ins

  • Shockwave Flash 32.0 r0

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:68.0) Gecko/20100101 Firefox/68.0

More Information

WestEnd 60 solutions 5387 answers

What error does it say? Screenshot of the error helps for others to see what is happening.

What error does it say? Screenshot of the error helps for others to see what is happening.

Question owner

It doesn't bring any error simply i CAN'T log in the log in button simply doesn't accept it at normal mode ONLY at private mode.

It doesn't bring any error simply i CAN'T log in the log in button simply doesn't accept it at normal mode ONLY at private mode.
TyDraniu
  • Top 25 Contributor
324 solutions 1852 answers

Interesting.

In the normal mode there's an additional exception in the console:

ReferenceError: Notification is not defined
library-min.js:277
    init library-min.js:277
    n my-libs-min.js:805
    fireWith my-libs-min.js:865
    ready my-libs-min.js:536
    B my-libs-min.js:763

After this exception no further JS is loaded, so the login button doesn't work.

Interesting. In the normal mode there's an additional exception in the console: <pre>ReferenceError: Notification is not defined library-min.js:277 init library-min.js:277 n my-libs-min.js:805 fireWith my-libs-min.js:865 ready my-libs-min.js:536 B my-libs-min.js:763</pre> After this exception no further JS is loaded, so the login button doesn't work.

Modified by TyDraniu

Question owner

What that means? Means that some sites DOESN'T WORK normal anymore? How i can ALL THE SITES even that i mention before work normal without needing to go to private mode?

What that means? Means that some sites DOESN'T WORK normal anymore? How i can ALL THE SITES even that i mention before work normal without needing to go to private mode?
cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
17541 solutions 158607 answers

Helpful Reply

Hmm, I'm not seeing this problem

If I click the button without filling any data then I get this error that the data in incorrect:

  • Τα στοιχεία πρόσβασης δεν είναι σωστά.

You can try these steps in case of issues with web pages:

You can reload web page(s) and bypass the cache to refresh possibly outdated or corrupted files.

  • hold down the Shift key and left-click the Reload button
  • press "Ctrl + F5" or press "Ctrl + Shift + R" (Windows,Linux)
  • press "Command + Shift + R" (Mac)

Clear the Cache and remove the Cookies from websites that cause problems via the "3-bar" Firefox menu button (Options/Preferences).

"Remove the Cookies" from websites that cause problems:

  • Options/Preferences -> Privacy & Security
    Cookies and Site Data -> Manage Data

"Clear the Cache":

  • Options/Preferences -> Privacy & Security
    Cookies and Site Data -> Clear Data -> Cached Web Content: Clear

Start Firefox in Safe Mode to check if one of the extensions ("3-bar" menu button or Tools -> Add-ons -> Extensions) or if hardware acceleration is causing the problem.

  • switch to the DEFAULT theme: "3-bar" menu button or Tools -> Add-ons -> Themes
  • do NOT click the "Refresh Firefox" button on the Safe Mode start window
Hmm, I'm not seeing this problem *https://my.xe.gr/login?from=myxe_new_landing If I click the button without filling any data then I get this error that the data in incorrect: *Τα στοιχεία πρόσβασης δεν είναι σωστά. ---- You can try these steps in case of issues with web pages: You can reload web page(s) and bypass the cache to refresh possibly outdated or corrupted files. *hold down the Shift key and left-click the Reload button *press "Ctrl + F5" or press "Ctrl + Shift + R" (Windows,Linux) *press "Command + Shift + R" (Mac) Clear the Cache and remove the Cookies from websites that cause problems via the "3-bar" Firefox menu button (Options/Preferences). "Remove the Cookies" from websites that cause problems: *Options/Preferences -> Privacy & Security<br>Cookies and Site Data -> Manage Data "Clear the Cache": *Options/Preferences -> Privacy & Security<br>Cookies and Site Data -> Clear Data -> Cached Web Content: Clear Start Firefox in <u>Safe Mode</u> to check if one of the extensions ("3-bar" menu button or Tools -> Add-ons -> Extensions) or if <u>hardware acceleration</u> is causing the problem. *switch to the DEFAULT theme: "3-bar" menu button or Tools -> Add-ons -> Themes *do NOT click the "Refresh Firefox" button on the Safe Mode start window *https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-firefox-issues-using-safe-mode *https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-extensions-themes-to-fix-problems
TyDraniu
  • Top 25 Contributor
324 solutions 1852 answers

Interesting. Looks like this bug is Win7-specific. Can't repro on win10.

Interesting. Looks like this bug is Win7-specific. Can't repro on win10.

Question owner

No it's NOT A WIN7 issue cause chrome and all other internet browsers works just fine ONLY FIREFOX DOESN'T at that site. And even firefox at older versions work just fine even at this site to so IT'S NOT WIN7 ISSUE BUT FIREFOX LATEST VERSION ISSUE.

'''''No it's NOT A WIN7''''' issue cause chrome and all other internet browsers works just fine ONLY FIREFOX DOESN'T at that site. And even firefox at older versions work just fine even at this site to so '''IT'S NOT WIN7 ISSUE BUT FIREFOX LATEST VERSION ISSUE'''.

Modified by grecory13

TyDraniu
  • Top 25 Contributor
324 solutions 1852 answers

I'm not saying that it's win7 issue, but (win7 specific) firefox issue.

Filled a bug: https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1570588

I'm not saying that it's win7 issue, but (win7 specific) firefox issue. Filled a bug: https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1570588

Modified by TyDraniu

Question owner

And how i can correct/fix that?

And how i can correct/fix that?
TyDraniu
  • Top 25 Contributor
324 solutions 1852 answers

Now we're waiting. That's all on our (support) side, you don't have to write anything here, just follow that bug.

Now we're waiting. That's all on our (support) side, you don't have to write anything here, just follow that bug.

Question owner

So it is FIREFOX ISSUE NOT MINE??? And just need to wait mozilla fix it correct?

So it is FIREFOX ISSUE NOT MINE??? And just need to wait mozilla fix it correct?
cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
17541 solutions 158607 answers

Chosen Solution

I get that error when this pref is false:

  • dom.webnotifications.enabled = false

ReferenceError: Notification is not defined 'Notification' in window => false

In a PB mode window the console doesn't show the error message.

In regular window ('serviceWorker' in navigator = true): ('serviceWorker' in navigator && 'PushManager' in window) = true and the code is run

In PB mode window ('serviceWorker' in navigator = false): ('serviceWorker' in navigator && 'PushManager' in window) = false and the code doesn't run

https://my.xe.gr/assets/js/library-min.js?v=1.8.22 Line 276:

   }), 'serviceWorker' in navigator && 'PushManager' in window) {
      var pushPermission = Notification.permission;
      $.cookie('pushStatus', pushPermission, {
        expires: 90,
        path: '/',
        domain: 'xe.gr'
      })

The website should check 'Notification' in window as well.

I get that error when this pref is false: *dom.webnotifications.enabled = false ReferenceError: Notification is not defined 'Notification' in window => false In a PB mode window the console doesn't show the error message. In regular window ('serviceWorker' in navigator = true): ('serviceWorker' in navigator && 'PushManager' in window) = true and the code is run In PB mode window ('serviceWorker' in navigator = false): ('serviceWorker' in navigator && 'PushManager' in window) = false and the code doesn't run https://my.xe.gr/assets/js/library-min.js?v=1.8.22 Line 276: <pre><nowiki> }), 'serviceWorker' in navigator && 'PushManager' in window) { var pushPermission = Notification.permission; $.cookie('pushStatus', pushPermission, { expires: 90, path: '/', domain: 'xe.gr' })</nowiki></pre> The website should check <b>'Notification' in window</b> as well.

Question owner

The dom.webnotifications.enabled = false i change it to true and worked.

THANKS.

The dom.webnotifications.enabled = false i change it to true and worked. THANKS.
nick 0 solutions 2 answers

TyDraniu said

Interesting. Looks like this bug is Win7-specific. Can't repro on win10.

wrong again! browser (70.0) works fine in 7, works only in PB mode in 10

''TyDraniu [[#answer-1241393|said]]'' <blockquote> Interesting. Looks like this bug is Win7-specific. Can't repro on win10. </blockquote> wrong again! browser (70.0) works fine in 7, works only in PB mode in 10
cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
17541 solutions 158607 answers

Hi nick

If you have a problem with Firefox 70 in normal mode and not in PB mode then this is likely a problem with DOM storage (Local Storage Next Generation aka LSNG) that is enabled by default in Firefox 70. You can do a test on this website.

See also:

If this doesn't help then please create a new thread.

Hi nick If you have a problem with Firefox 70 in normal mode and not in PB mode then this is likely a problem with DOM storage (Local Storage Next Generation aka LSNG) that is enabled by default in Firefox 70. You can do a test on this website. *https://firefox-storage-test.glitch.me/ See also: *[/questions/1271397] Since Firefox 70 I can't go to Facebook, Outlook Bank of America If this doesn't help then please create a new thread. *https://support.mozilla.org/questions/new