X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

Google Translate and Gmail not working...both are fine on IE

Posted

Suddenly all Google services are not working in Firefox on my pc. When I try to login to Gmail it just becomes greyed out after I click 'next' to add the password etc...then I can't go any further.

Google Translate is just a blank white page with that annoying 'View any page in Chrome' popup thing...the only thing that I can do then is click 'Yes' in that popup...clicking 'No thanks' does nothing. [see pic]

All these things are working perfectly normally in Internet Explorer.

Suddenly all Google services are not working in Firefox on my pc. When I try to login to Gmail it just becomes greyed out after I click 'next' to add the password etc...then I can't go any further. Google Translate is just a blank white page with that annoying 'View any page in Chrome' popup thing...the only thing that I can do then is click 'Yes' in that popup...clicking 'No thanks' does nothing. [see pic] All these things are working perfectly normally in Internet Explorer.
Attached screenshots

Chosen solution

I started Firefox in Safe Mode,everything was working fine...then I 'refreshed' Firefox and added all the same add-ons back that were there before and it's all fine again now. So I have no idea what was happening. [I was going to delete the question but couldn't find any way to do it]

Read this answer in context 0
Quote

Additional System Details

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64; rv:68.0) Gecko/20100101 Firefox/68.0

More Information

Chosen Solution

I started Firefox in Safe Mode,everything was working fine...then I 'refreshed' Firefox and added all the same add-ons back that were there before and it's all fine again now. So I have no idea what was happening. [I was going to delete the question but couldn't find any way to do it]

I started Firefox in Safe Mode,everything was working fine...then I 'refreshed' Firefox and added all the same add-ons back that were there before and it's all fine again now. So I have no idea what was happening. [I was going to delete the question but couldn't find any way to do it]

Modified by Haruna

Was this helpful to you?
Quote
Ask a question

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.