X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

My McAfee web advisor has been installed but it isn't working.

Posted

I added the McAfee web advisor extension and enabled it in private browsing. The icon shows up green but it doesn't work in Google searches.

I added the McAfee web advisor extension and enabled it in private browsing. The icon shows up green but it doesn't work in Google searches.
Quote

Additional System Details

Installed Plug-ins

McAfee web advisor.

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:67.0) Gecko/20100101 Firefox/67.0

More Information

jscher2000
  • Top 10 Contributor
8568 solutions 70052 answers

You might need to change a setting. Click its toolbar button, then Options. Then select "all search engines" and you can close the dialog.

Most of the time, it doesn't seem to mark results at all, but they approve of Wikipedia and their own website. ;-)

(Uninstalling now...)

You might need to change a setting. Click its toolbar button, then Options. Then select "all search engines" and you can close the dialog. <img src="https://user-media-prod-cdn.itsre-sumo.mozilla.net/uploads/images/2019-07-16-17-18-21-c0fee7.png" width="500"> Most of the time, it doesn't seem to mark results at all, but they approve of Wikipedia and their own website. ;-) (Uninstalling now...)
Was this helpful to you?
Quote
Ask a question

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.