X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

Bookmarks move to the wrong place

Posted

When moving a bookmark with the mouse to another position (in the same folder or a different one) a blue horizontal line follows the cursor to point to the place where it is going to be dragged, which is nice. Yet after dropping the bookmark, it doesn't show there. I find it normally two or three bookmarks below or above, in the same or different folder, depending on where it is located. Sometimes they move properly, but most of the times don't. Last time I moved them, I did it from the bookmarks sidebar (Ctrl+B). Any help/idea? Thanks in advance

Windows 10.

When moving a bookmark with the mouse to another position (in the same folder or a different one) a blue horizontal line follows the cursor to point to the place where it is going to be dragged, which is nice. Yet after dropping the bookmark, it doesn't show there. I find it normally two or three bookmarks below or above, in the same or different folder, depending on where it is located. Sometimes they move properly, but most of the times don't. Last time I moved them, I did it from the bookmarks sidebar (Ctrl+B). Any help/idea? Thanks in advance Windows 10.

Additional System Details

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:67.0) Gecko/20100101 Firefox/67.0

More Information

cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
17591 solutions 159130 answers

You can try to disable hardware acceleration in Firefox.

Close and restart Firefox after modifying the setting for changes to take effect.

You can check if there is an update for your graphics display driver and check for hardware acceleration related issues.

You can try to disable hardware acceleration in Firefox. *Options/Preferences -> General: Performance<br>remove checkmark: [ ] "Use recommended performance settings"<br>remove checkmark: [ ] "Use hardware acceleration when available" *https://support.mozilla.org/en-US/kb/performance-settings Close and restart Firefox after modifying the setting for changes to take effect. *https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-extensions-themes-to-fix-problems You can check if there is an update for your graphics display driver and check for hardware acceleration related issues. *https://support.mozilla.org/en-US/kb/upgrade-graphics-drivers-use-hardware-acceleration