X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

youtube is not autoplaying it works on my other browser

Posted

I've recently had to do a clean install of windows 10 and since then I cannot autoplay in youtube. I have unblocked adblocker, I've set autoplay to "on," I've downloaded and reinstalled firefox, installed flash again, but none of that seems to work. I'm having the same problem with South-Park Studios as well; there it simply just doesn't play anything even before my reinstall of windows. Both work in other browsers fine. Only Firefox doesn't work.

I've recently had to do a clean install of windows 10 and since then I cannot autoplay in youtube. I have unblocked adblocker, I've set autoplay to "on," I've downloaded and reinstalled firefox, installed flash again, but none of that seems to work. I'm having the same problem with South-Park Studios as well; there it simply just doesn't play anything even before my reinstall of windows. Both work in other browsers fine. Only Firefox doesn't work.

Additional System Details

Installed Plug-ins

  • Shockwave Flash 32.0 r0

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:64.0) Gecko/20100101 Firefox/64.0

More Information

hellosct1 13 solutions 140 answers

Hi,

I share the tutorial that will help you solve your video problems

https://support.mozilla.org/en-US/kb/fix-video-audio-problems-firefox-windows

best regard

Hi, I share the tutorial that will help you solve your video problems https://support.mozilla.org/en-US/kb/fix-video-audio-problems-firefox-windows best regard