Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Miksi melko randomilla suosikkipalkin ikonit näkyvät tai eivät näy, asia korjaantuu käymällä sivuilla, joista ikoni puuttuu, kun taas joskus ne ovat valmiina?

more options

Eli joskus kun firefoxin käynnistää, nuo palkin kuvakkeet ovat niitä oletusikoneita kaikki. Niistä päivittyy esim googlen ikoniksi sivujen ikonit joissa vierailee. Mutta oikean etsiminen rivistä on hidasta ja hankalaa ilman ikoneita. Käytän pelkkiä ikoneita ilman tekstiä minimalistisen ulkoasun tavoittelemiseksi, eikä se ole ennenkään tuottanut ongelmaa. Tätä jatkunut nyt noin kuukauden päivät ainakin. Joskus ,out of blue, kaikki ikonit ovat vetovalikoita myöten paikallaan.. seuraava päivä, ja poissa ovat jälleen.. :( Mikä eteen? Liitteessä kuva, jossa vihreät "maapallot" ovat latautumattomia ikoneita, jotka muttuvat sitten klikkaamalla oikeiksi kun sivu on ladattu.

Eli joskus kun firefoxin käynnistää, nuo palkin kuvakkeet ovat niitä oletusikoneita kaikki. Niistä päivittyy esim googlen ikoniksi sivujen ikonit joissa vierailee. Mutta oikean etsiminen rivistä on hidasta ja hankalaa ilman ikoneita. Käytän pelkkiä ikoneita ilman tekstiä minimalistisen ulkoasun tavoittelemiseksi, eikä se ole ennenkään tuottanut ongelmaa. Tätä jatkunut nyt noin kuukauden päivät ainakin. Joskus ,out of blue, kaikki ikonit ovat vetovalikoita myöten paikallaan.. seuraava päivä, ja poissa ovat jälleen.. :( Mikä eteen? Liitteessä kuva, jossa vihreät "maapallot" ovat latautumattomia ikoneita, jotka muttuvat sitten klikkaamalla oikeiksi kun sivu on ladattu.

All Replies (1)

more options

Ongelman syy saattaa olla se että käytät jotakin lisäosaa tai selaimen automaattista historian tyhjennystä, joka poistaa myös sivujen muun datan.

Tässä yhteydessä myös kuvakkeet katoavat, joten tarkista asetukset hyvin. Jos haluat poistaa vain historiatiedot, tarkista ettet poista sivujen muita tietoja.

Myöskin useat sivut kuten Googlen palvelut haluavat että käyttäjä on kirjautuneena, jos historiatiedot poistaa lähtee myös kirjautumistiedot ja siten kuvake palaa Googlen oletukseksi.

Se että kuvakkeet katoavat usein, voi johtua siitä että olet asettanut tyhjennyksen tapahtumaan selaimen sulkemisen yhteydessä.